Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopelessdream

Która lepsza w łóżku?

Polecane posty

Gość hopelessdream

Witam, mam takie nietypowe pytanie. Zastanawiam się, jak w delikatny sposób dowiedzieć się, z kim było lepiej w łóżku mojemu chłopakowi? Ze mną, czy z jego eks. Naszło mnie wczoraj podczas rozmowy tel, jak zeszło na temat orala. Spytałam się, dlaczego kiedy dochodzi, to nie chce u mnie w buzi. Odpowiedział, że jego była jeszcze podczas kiedy byli razem, skarżyła się, że ona nie lubi smaku spermy i nie będzie robiła z połykiem. Mi natomiast to nie przeszkadza, a nawet pobudza jeszcze bardziej. No i potem naszło mnie, żeby wypytać się go, z którą było mu lepiej w łóżku. Jak to zrobić? Spytać wprost czy nieco bardziej delikatnie?

Gość Ja84
A kiedy z nim kochalas sie?

Gość acordeon
na początku zawsze powie,że ty jesteś naj,naj potem może byc różnie to zależy co mu dasz jak go będziesz zaskakiwac itd

Gość autorko
i co uwazasz , ze powie ci prawde? nie sadze !!

Gość autorko
jesli wczesniejsza byla lepsza , nie uwazam by tak po prostu o tym ci powiedzial , sprobuj przekonasz sie :D

Gość koperwizner
W trakcie pieszczot, jak będzie mocno pobudzony wejdź na ten temat tka bardziej erotycznie, że niby kręci cię to i niech opowiada jak było.. :)

Gość hopelessdream
koperwizner, dobry pomysł, dzięki ;> Tak, zdaję sobie sprawę, że może skłamać, dlatego chcę go jakoś podejść czy coś. No w każdym razie z tego co wiem, to ja zapewniam mu to, czego ona nie dawała (np. anal czy możliwość spuszczenia mi sie na piersi). Po prostu kręcą mnie takie rzeczy ;)

Gość Ja84
A anal z finalem w srodku lubisz?

Gość hopelessdream
Ja84 wiesz, anal z finałem w środku źle się kończy w ciągu następnych kilkunastu godzin, ale jeśli z gumką to czemu nie ;)

Gość autorko
zapytaj wiec ... albo bezposrednio albo podejdz go podstepem jak wyzej :)

Gość Ja84
A jaki rozmiar piersi masz autorko

Gość hopelessdream
Dobrze, spróbujemy to z niego wyciągnąć :D Życzcie mi powodzenia, że odpowie szczerze :) Widzę, że kogoś bardzo interesują moje zboczenia ^^ Rozmiar piersi to duże C.

Gość Ja84
Sam bym chetnie odbyl stosunek analny z toba

Gość hopelessdream
Niestety muszę Cię zawieść, bo ja z Tobą raczej nie :< Wybacz, póki co mój chłopak mi wystarcza ;)

Gość Ja84
Kiedy cie bzykal ostatnio?

Gość hopelessdream
Jara Cię to czy co? Dla zaspokojenia Twojej ciekawości, robimy to dość często.

Gość Ja84
Chodzisz bez stanika czesto?

Gość hopelessdream
Biedny, niewyżyty seksualnie, samotny zboczeńcu - przy pierwszym pytaniu było to zabawne, teraz raczej żenujące, skończ ;)

Gość do hopelessdream
daj spokoj i nie prowokuj. jeszcze w zlosci powie ci ze eks byla lepsza i w kompleksy wpadniesz. jesli teraz puka ciebie a nie ja to znaczy ze ty jestes dla niego lepsza i tyle w temacie :)

Gość hopelessdream
Wiesz, nie chcę go złościć. Poza tym nie powinien mi mieć tego za złe. Co odpowie, to odpowie. A jeśli ona była lepsza, to no cóż... Będę musiała się podciągnąć :) Z resztą bez fałszywej skromności nie uważam, że czegoś mi brakuje :P Chcę zaspokoić jedynie swoją ciekawość. Chociaż raz było coś takiego, że kiedy całowałam go na dole, to po tym sam z siebie powiedział mi, że robię to najlepiej ze wszystkich jego dziewczyn.

Gość jhgfdsdjghsfd
do cZego ci to jest do cholery potrzebne ?? moim zdaniem powinnaś swoją ciekawośc powstrrzymac bo , nic z tego dobrego nie wyniknie zresztą po co te pytania ? źle ci jest ?

Gość dwxg3
pytanie bez sensu bo nie możesz liczyć na szczerą odpowiedź. Jak nie drażni cię jakiekolwiek porównywania ze swoją poprzedniczką zapytaj: na co nie zgadzała się twoja (twoje) eks ? i zadeklaruj że ty owszem bardzo chętnie. Możesz zaryzykować taką deklarację nawet w ciemno - jak jesteś bardzo otwarta.

Gość jhgfdsdjghsfd
moim zdaniem wszelkie pytania o byłe i byłych są debilne , poco zachodzić w głowę , kto =co robił i czy bylo mu lepiej, mniej lepiej, a może prawie tak samo lepiej jak ze mną ?

Gość hopelessdream
Po prostu mnie to ciekawi. Dlaczego nic dobrego ma z tego nie wyjść? Moim pytaniem było jak się o to zapytać, a nie szukałam porad czy to dobry pomysł. Szczere rozmowy są fajne, bo najbardziej zbliżają, a mnie to zastanawia. On nie będzie mi miał tego za złe, bo z resztą co tu można mieć za złe? o_O Z resztą już podjęłam decyzję i przy najbliższych pieszczotach się dowiem :) A mi nie jest źle, jest bardzo dobrze :)

Gość obstawiam
...że autorka mimo deklaracji czuje się bardzo niepewnie w seksie i swoje kompleksy próbuje zatuszować "otwartością" w seksie. Tzn zgaadza się na ppomysly partnera a nawet sama je uprzedza żeby nie wyjść na gorszą. Stąd potrzeba porównania się z byłą. Ciekawe jaka byłaby reakcja na odpowiedź że jednak z ex mu było w łóżku lepiej :P A w ogóle aytorka niby taka otwarta a pisze "kiedy calowalam go tam na dole" toż to styl świeżo rozdziewiczonej szesnastolatki :D

Gość kasiastamaciejka22
Może Ci nei chce sprawic przykrości jeśli ktoras z jego eks była lepsza. Facet nie powie Ci tego bo nie jest na tyle głupi poza tym nie pomyslalas o tym ze stwierdził ze była mu nie podstawiała dooopy do analu by Cie zachecic?

Gość jhgfdsdjghsfd
jesteś w dużym błędzie załóżmy , że powie że jesteś gorsz i co wtedy ? zacznmiesz sięzastanawiać , czy to robe jest ok , czy może inaczej , a seks to nie jest sama technika: długość szerokość i glębokość . a jak powie , że jesyeś najlepsza to co ? jestesniedowartościowana , masz jakieś kompleksy ? njlepszym potwierdzeniem , że jesteś dobra , to to ,że jest z tobą i jest na ciebie napalony

Gość kasiastamaciejka22
"njlepszym potwierdzeniem , że jesteś dobra , to to ,że jest z tobą i jest na ciebie napalony " hahah śmiesz twierdzić że z autorki jest kawał suki:D

Gość jhgfdsdjghsfd
aha i jeszcze jedno , wbrew temu co piszą często na kafeterii i tego co twierdzą twoje psiapsiółki szczre rozmowy bardziej szkodzą dobremyu seksowi niż pomagają , najlepsze w seksie jest jakaś tajemnica , niepewnośc , chęc sprawdzenia , a jak wszystko wiesz to czym tu się ekscytować ? w fajną podróż jedzie się w nieznane , no chyba , że jesteś emerytką i chcesz stabilizacji i spokoju , to wtedy jak najbardziej :o

Gość jhgfdsdjghsfd
kasiastamaciejka22 hahah śmiesz twierdzić że z autorki jest kawał suki mam nadzieję , że jest :)