Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopelessdream

Która lepsza w łóżku?

Polecane posty

Gość po co pytasz, sam ci powie
Jeżeli jesteś lepsza to sam ci to powie, pewnie niejednokrotnie- mój facet bardzo często mi mówi, że jestem lepsza niż wszstki ejego kobiety razem wzięte, a ja mam świadomość tego, że jestem dobra w te klocki i nigdy nie pytałam- widzę po jego reakcjach. Jesteśmy w związku od 14 lat, a gdy tylko się do mnie zbliży już mu staje;) No i sexujemy się często i fajnie, jest chemia jakbyśmy się niedawno poznali więc nie mam wątpilwości, że jest git ;)

Gość hopelessdream
Właśnie że czuję się pewnie, a moje pomysły nie rodzą się z tego, żeby tylko jego zadowolić, ale żebym sama odczuwała przyjemność. Nie mam kompleksów i nie mam czego tuszować. Właśnie chcę się dowiedzieć z którą było mu lepiej, bo ja podchodzę do tego raczej przez ciekawość, bo to w końcu też jest poznawanie partnera - możliwość dowiedzenia się, co preferował z innymi kobietami. No i przede wszystkim podejrzewam, że niejedna kobieta się o tym zastanawiała z którą mu lepiej. Nie rozumiem, po co ten cały ferment pod tym tematem. Dlaczego liczysz, że ze mnie suka? :D

Gość paaap
Proszę Was o pomoc, zarejestruj się na stronie, gdzie możesz zupełnie za darmo przetestować kosmetyki dostosowane do Twoich potrzeb, musisz tylko zrobić to, co ja teraz - zebrać kilka osób, które to zrobią. Podaje link: http://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d. Z góry dziękuję!

Gość kasiastamaciejka22
Bo suka sie puszcza:D

Gość jhgfdsdjghsfd
kasiastamaciejka22 nie, nie puszcza sie , wręcz odwrotnie jest wierna jak pies :)) zresztą nie ma innego wyjścia :))

Gość kasiastamaciejka22
"zresztą nie ma innego wyjścia "?? haha a co to kobieta jest uwiązana do faceta?

Ja cię rozumiem, że chcesz się dowiedzieć wszytkiego i ja na początku związku też chciałam wsyztsko wiedzieć ( on jest starszy o 7 lat i miał kilka stałych związków) o jego byłych i co prawda wsyztko mi mówił, ale mówił też, że nie potrzebnie to wałkujemy bo to przeszłość- radzę ci wziąć sobie do serca te słowa i poza tematem sexu nie wypytywać o dawne minione czasy ;) Mniej wiesz- lepiej śpisz ;)

Gość jhgfdsdjghsfd
w pewnym sensie , a dokładniej do najlepszych orgazmów jakie istnieja , to smycz milon razy mocniejsza od największego łańcucha :)

Gość hopelessdream
Nie puszczam się jeśli o to Ci chodzi :) Panienki, zaczęłyście się nakręcać i wpierać mi kompleksy czy niepewność. To jest zabawne, szczerze mówiąc. Jeśli nigdy przez myśl nie przeszło wam, jak bardzo podoba waszym partnerom seks z wami, to spoko. Ja akurat wiem, że go idealnie zadowalam, ale nie ma nic złego w pytaniu, jakie chciałam mu zadać. po co pytasz, sam ci powie, chyba masz rację, dzięki ;) Zobaczymy, jak to będzie.

Gość kasiastamaciejka22
JEzeli ty tak bardzo sie sugerujesz ludzmi którzy piszą własne opinie na temat twojej sytuacji ze az obwizniasz o wprawianie w kompleksy to sie pogrązasz...

Gość kobieto...
zmień swoje nastawienie do tematu i prędzej zapytaj "czego Ci jeszcze brakuje?", bo wiesz, on też może się wstydzić i nie powie Ci, że tamta dawała mu "głębokie gardło" ;) albo, że pozwalała na siebie nasikać tudzież nasrać :D

Gość jhgfdsdjghsfd
hopelessdream tak bardzo się wkręciłąś w to co mówisz,że nawet nie zauważasz , że przeczysz sama sobie "Jeśli nigdy przez myśl nie przeszło wam, jak bardzo podoba waszym partnerom seks z wami, to spoko. Ja akurat wiem, że go idealnie zadowalam" skoro go idealnie zadowalasz , to nie przechodzi ci przez myśl, czy podoba się to twojemu partnerowi , nie tak??

Aj odczepcie się, młoda laska jest, chce się dowartościować i już ;)

Poczułam się o 10+ jak przeczytałam swój ost post ;)

Gość kasiastamaciejka22
Prawda jest taka każda kobieta chce sie uwazac za boginia sexu ale nigdy nie bedzie tak bo każdy facet lubi co innego i inaczej sie kocha...

nie bedzie boginia sexu- tak może napisać tylko osoba "słaba" jeśli chodzi o sex.

Gość kasiastamaciejka22
hahaha skad ty możesz wiedziec jak u mnei wyglada sex:D Chyba taką teorie sobie z penisa wyssałes :)

Gość hopelessdream
Ech, dobra, koniec tematu, bo już zaczyna się najeżdżanie każdego na wszystkich tutaj, a to nie o to chodzi o tym forum :)

Prawda jest taka każda kobieta chce sie uwazac za boginia sexu ale nigdy nie bedzie tak bo każdy facet lubi co innego i inaczej sie kocha= stąd to wiem :P Jak byś była dobra to każdego faceta potrafiłabyś zadowolić i nie miałabyś takich przemyśleń. I jak już to wyssałAM...

Gość po co pytasz....
znikaj do garow bo twoj facet zaraz wroci i bedzie bez obiadu a jeszcze ssanie cie czeka :D

SSanie czeka mnie napewno ;) uwielbiam...