Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakacsie chceee

minely 4 miesiace od rozstania a ja nadal jestem w tym samymy miejscu placze ;(

Polecane posty

Gość plakacsie chceee

ciagle placze, i rozmyslam co moglem zrobic lepiej wiem ze czasu nie cofne ale wiem ze sie staralem ale to boli czuje ze mi ktos wyrywa serce piszac to mam łzy w oczach :((((((

Gość hhhhhhhnie
nie maz sie wez sie w garsc glowa do gory

nadal go kochasz, ale musisz sobie uświadomić, że to iluzja, jeśli to ona zakończyła ten związek to nie warto już myśleć o tej osobie, żyjesz tym co było dobre, teraz musisz się postarać, żeby było jeszcze lepiej, samemu, a potem z kimś nowym ;) powodzenia, widzisz ktoś kto był całym Twoim życiem odszedł, a Ty trwasz nadal, to znak, że możesz żyć bez tej osoby

Gość hahaha000
seks z koniem

Gość plakacsie chceee
ona nie daje mi spokoju ciagle krazy mi w myslach byla taka piekna i madra ale klotnie i pretensje wzajemne zniszczyly ten zwiazek wina lezala po obu stronach ale sadze ze to ja wiecej wkladalem w ten zwiazek, ale to ja bardziej to przezywam a jej to wisi :(((

Gość yjtktrktrkt
napisz co dla niej robiles i robisz to ci powiemy czy to bylo duzo, a moze to twoje wyobrazenia

Gość plakacsie chceee
codziennie mowilem ze ja kocham zawsze bylem na jej zawolanie pomagalem jej jak cos chciala ode mnie, interesowalem sie wszytskim co z nia zwiazane, byla na pierwszym miejscu, wolalem z nia sie spotykac niz z kolegami, a ze zlej strony bylem strasznie zazdrosny ale sadze ze to przez to ze nie dawala mi do zrozumienia ze jestem najwazniejszy, czeste klotnie o pierdoly, mialem pretensje ze nie okazuje mi tak milosci

Gość plakacsie chceee
kilka razy podczas ostrej klotni gdy mnie bardzo wkurzyla powiedzialem do niej delikatnie bujaj sie ale nie mialem zle na mysli

Gość plakacsie chceee
sadze ze bardzo duzo znosilem tez pretensje, fochy wyzwiska z jej strony ale reagowalem na to raczej zamknieciem sie w sobie

Gość czyli zagłaskałeś ją na
śmierć... śmierć związku:( nic już nie zrobisz. Macie jeszcze kontakt, czy zerwaliście go, bo np.odeszliście od siebie w kłótni?

Gość yjtktrktrkt
a ona pomagala ci, rozumia, wspierala? Cos ci dawala? Jezeli nie to nie rozumiem dlaczego tesknisz i kochasz zla osobe?

Gość plakacsie chceee
staram sie o nia od 2 mies ale ona mowi ze to juz koniec ;((((((

Gość plakacsie chceee
tez wspierala, sadze ze mnie kochala

Gość czyli zagłaskałeś ją na
radzę ci urwać kontak całkowicie. To jedyna szansa by ją odzyskać. Możesz ewentualnie pokazywać się jej z jakąś atrakcyjną dziewczyną (może być kuzynka:P), by wzbudzić w niej zazdrość. Nic lepiej nie działa na kobiety jak konkurencja, wierz mi :)

Gość plakacsie chceee
nie sadze ona daje mi do zrozumienia ze to moja wina ze to ja zniszczylem tez zwiazek zazdroscia ale trudno nie byc zazdrosny o dziewczyne za ktora sie wszyscy ogladaja na ulcy nawet dziewczyny i starsze babcie..