Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddrffrr

Znacie sie na lokatach? Na ile procent rocznie sa lokaty? Jaka dobra lokata jest

Polecane posty

Gość ddrffrr

Mam 70000 i chce wplacic to na lokate. Jaka proponujecie.

Gość dvfdv
5% to bardzo dobra lokata

Gość Hsbgsb
Ja wpłacać tylko do Getin banku, nie pamietam teraz, jakie jest oprocentowanie ale wiem, ze najlepsze.

Gość jgjgj
ile masz lat?

Gość dvfdv
oplacalnosc zalezy od tego czy masz jakies konto w banku, czy musisz zakladac konto dodatkowo w bankach zachodnich sa wyzsze oprocentowania, ale musisz miec konto platne, w mbanku nic nie placisz ale oprocentowanie z 3%, ja mam konto jeszcze w pko i tam miewalem lokaty

Ja korzystam z usług Grand Capital - wybrałam lokatę kontrakt inwestycyjny 6% i póki co jestem bardzo zadowolona. Polecam - nie było jak do tej pory żadnych niespodzianek i haczyków z ich strony.

Gość Agat1230
Dobra jest w wołominie, ja bynajmniej tam swoją mam i póki co jestem bardzo zadowolony :)

Gość Haneczkaaaa
nie posidam żadnego wykształcenia w kierunku bankowości ani ekonomi ani nauk ścisłych Jestem prostą dziewczyną dlatego moją opinie dotyczącą lokaty kapitału możesz uznać za niepoważną . Lokata to nie jest tylko środek płatniczy czyli pieniądz. Lokata to nieruchomość, kamień szlachetny, samochód, dzieło sztuki....... W mojej ocenie pieniądze powoli tracą wartośc materialną. Kiedyś na chcleb pracowałeś 10 minut, dzisiaj na chleb pracujesz 45 min. Więc powolótku pieniądz staje się fikcją. Lokata polega na tym żeby nie straciła na swojej wartości materialnej. Kup złoto i zakop je w ziemi, Taka ma rada! Lepiej jednak żebyś skonsultował podjęcie decyzji z osobą wykształconą

Gość Haneczkaaaa
przy moim założeniu (w nawiasie napiszę że jestem dziewoją prostą , małointeligentna) Jeżeli pieniądz jest fikcją to % od tego pieniądza też jest fikcją

Gość kolinka9
Na tej stronie jest dobre porównanie ofert lokat: http://www.comperia.pl/lokaty_bankowe jakie oferują banki w Polsce. Myślę, że warto jest się zapoznać z tymi informacjami tak aby zdecydować się na tę najlepszą dla siebie. Pozdrawiam !

Gość gość
obecnie raczej nie znajdziesz oprocentowania wyższego niż 5% i zwykle są to lokaty dla nowych, warto czekać na promocje kiedy to oprócz oprocentowania można dostać premię np. 50 zł Poza tym trzeba zwracać uwagę jaka jest kapitalizacja, im częstsza tym lepsza oraz sprawdzać czy lokaty można zrywać przed czasem tu jest dobry, stale aktualizowany ranking lokat: www.cykl.leadkredyt.pl