Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam nowe zycie

Czy w Polsce naprawdę ciężko znależć pracę ?

Polecane posty

Gość Mam nowe zycie
A może jest tutaj jakiś mężczyzna który mnie przygarnie z dziećmi ?

Gość waldemar 83748
Ja chętnie przyjme cie do moejego salonu masaży.

Gość Kasia B 1245
Jest paraca. Dla chcącego nic terudnego.

Gość ererwer
zdania ze dla chcącego nic trudnego to piszą ludzie co maja pracę ... Ja szukam w Poznaniu od ponad pol roku czegokolwiek, tylko tez mam dziecko, i nie mam pelnej dyspozycyjnosci, nie udalo mi się dorobic nawet 100 zł... Jakby nie zasiłek to byłoby po mnie, mieszkam z rodziną ... szukałam jako opiekunka do dziecka, osób starszych, na kazdą oferte jest ok. 60 chętnych, a prace biurowe- ok. 200

mam nowe życie jakbyś miała z kim dzieci zostawić, to na początek mogłabyś jechać do UK przez jakąś agencję w Polsce i po jakimś czasie dzieci ściągnąć... no ale chyba nie masz z kim dzieci zostawić, tak zrozumiałam...

oczywiscie w Polsce jest super i pracy duzo zarobki wielkie - i wlasnie z tych powodow masa ludzi siedzi za granica i zje jak ludzie . ( ok 75 % to ludzie po uniwerkach i politechikach ) .

tak, tylko jaką pracę Ci ludzie po uniwerkach tam wykonują? wszyscy są wykształceni a wykonują pracę jaką żaden tępy Anglik by w życiu nie robił

Gość Tak siedza po zmywakach i
fabrykach za granica nasze wyksztalciuchy. W Polsce niestety nawet na zmywak za godziwa kase liczyc nie moga

Gość Mam nowe zycie
erewer-Nie rozstałabym się ze swoimi dziećmi nawet na jeden dzień.

to, że nie rozstałabyś się ze swoimi dziećmi bardzo dobrze o Tobie świadczy Mam nowe życie...

Bardzo współczuję Ale do Polski nie radzę wracać, znajdz może pracę w innym mieście we Włoszech. W POlsce będzie Ci baaardzo ciężko, o ile w ogóle dasz radę

można w Polsce dać radę...ale bez doświadczenia, rodziny i z dwójką małych dzieci:( no to nie wiadomo jak sobie poradzić:(

Gość gość
Tak jest ciezko zabrzesz tutaj makaronom o***tu dawalas a teraz wszystko wina meza obys zdechla i twoje najduchy tez

Ja wiem czy ciężko... Nie jest może najłatwiej, ale da się. Sam szukałem nie ukrywam długo, ale w końcu się udało, więc grunt to nie poddawać się. Aktualnie jestem w drukarni w Wiązownej, w Ellercie i tak naprawdę to jedna z nielicznych z wielu prac jakie miałem w której czuję się ok, no ale to już zależy od człowieka.

Hmm, ja jestem takiego zdania, że znaleźć pracę jest łatwo. Ale żeby to jeszcze była praca, która oferuje jakieś godne zarobki, a nie głodowa pensja i ciągnięcie od 10 do 10

Gość gość
Z tego co się słyszy to ogólnie źle nie jest. Zresztą wystarczy sobie zerknąć na jakiekolwiek ogłoszenia - http://www.gowork.pl/praca/bialystok;l Naprawdę dużo się tego aktualnie pojawia. A na pewno bez porównania do tego, co było kilka lat temu.

Gość gość
Zależy w jakiej branzy, ja np. szukałem pracy w branży IT i przeglądałem strone http://jobs-it.pl jest tam masa ogłoszeń z tego zakresu

Gość gość
Dobrze płatną owszem trudno. lecz takiej z najniższą krajową jest sporo. Tylko ciężko wyżyć z najniższej krajowej za 1600zł Wszystkie opłaty to 600 do 800zł Zostaje 800 na życie. A jak wiemy łatwe ono nie jest gdyż wszystko drożeje. Na jakie takie życie z pewnością wystarczy, ale przecież nie żyje się po to by po opłacać wszystkie opłaty i przejeść. Trzeba też coś odłożyć na cięższe czasy, a z 1600 to raczej nie odłożymy a jeśli to niewiele.

Gość gość
Eurokadra, idziesz do tej agencji pracy, o ile są w twojej okolicy to powinni znaleźć zatrudnienie w ciągu kilku dni. Warunki do tej pracy są naprawdę dobre, opcje zatrudnienia są w różnych firmach, można trafić do znanych marek. I na pewno nie jest teraz problemem znalezienie pracy.