Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEW3ERFRGFTGB

GOTOWY KREM DO TORTU ETKERA

Polecane posty

Gość WEW3ERFRGFTGB

NIGDY JESZCZE NIE ROBIŁAM TEGO GOTOWEGO KREMU Z TOREBKI O ETKER DO TORTU. CZY NAdaje sie on do przełożenia biszkoptu i zalaniu go galaretką ? ile mi tego kremu wyjdzie >?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
nie lepiej utrzeć masło z budyniem waniliowym, cukrem pudrem i jakimiś owocami? o niebo smaczniej i zdrowiej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfv
pewno tak ale jak się to robi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak samo
tak samo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
prosto, utrzeć masło albo zmiksować, jak tam chcesz, zrobić budyń i wymieszać razem z masłem, jak mało słodkie to można dodać cukru pudru, na końcu wsypać trochę np truskawek, malin i wszystko wymieszać na gładką masę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
pewnie zapytasz ile tego masła, zależy czy lubisz dużo masy czy nie, ale tak z 1,5 kostki by było w sam raz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×