Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice16

Pieszczoty w związku

Polecane posty

Gość Alice16

Witam :) Nie chciałabym, aby moja wypowiedź została uznana jako rozterki małolaty, chociaż i tak pewnie będzie. Mam 16 lat, z moim chłopakiem jestem od 9 miesięcy i układa nam się dobrze. Kocham go i bardzo ufam i vice versa. Wiem, że w związku pieszczoty są bardzo ważne. I mam tu na myśli te pieszczoty, których kategorycznie zabrania się młodym ludziom w związku. A wiadomo, wiek to wiek, a seksualność to inna sprawa. Czasami z chłopakiem dotykamy się w miejscach intymnych, pieścimy się ale głownie przez ubranie. O seksie nie ma tu mowy bo jesteśmy za młodzi. Ale jeśli się pieścimy, to robimy to czule i z miłością, chłopak na nic nie nalega. Jak to robimy, czuję, że nasza miłość jeszcze bardziej rozkwita. Mam tylko pytanie, czy pieszczoty w związku są potrzebne w tym wieku? Czy powinniśmy się powstrzymywać? Czy to coś złego? Proszę o wyrozumiałość i dłuższe wypowiedzi na ten temat.

Gość brbrebr
A dotykajcie się ile wlezie :)

Gość Alice16
heh dzięki a może ktoś się jeszcze wypowie? Czy to nie szkodzi związkowi? Ktoś, kto ma jakieś refleksje na ten temat?