Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robak123

Jak to jest u kobiet

Polecane posty

Facet jak widzi kobietę to potrzebuje ułamka sekundy żeby ocenić czy mu się podoba czy też nie. Jeżeli nie, to choćby była nie wiadomo jak wspaniałą osobą to i tak się nią nie zainteresuje*. Czy u kobiet jest tak samo, że oceniacie faceta natychmiast i jeżeli wam się nie podoba, to nawet jakby nakurwiał przed wami salta i świecił oczami to i tak się nim nie zainteresujecie? *zdaję sobie sprawę, że na pewno są jakieś odosobnione przypadki nie potwierdzające tej reguły

Gość kobiettttttttttttta98765432112
facet zupełnie nie atrakcyjny na pierwszy rzut oka może jak nabardziej swoim charakterem, osobwością, poczuciem humoru, podejciem do kobiety ją zainteresować, a jeśli takbędzie to zacznie jej się też z wyglądu odobać - mówię z doświdczenia ;-)

Gość ale ty
to prawda co napisała kobiettttttttttttta98765432112, ale są też kobiety, którym wystarczy sam wygląd i nawet jak ma facet chujowy charakter, klnie i zdradza, to dalej z nim są, bo, jak to tłumaczą " lubią naprawiać niegrzecznych facetów". to są bezmózgie babsztyle :)

Gość Stary Kawaler,
kobiety tak, mogą zakochać się w sposobie bycia, w słowach w tym co słyszą, w tym jak ją facet traktuje, czy jej jest z nim dobrze. My odwrotnie, patrzymy tylko na wygląd :classic_cool:

Gość truuuuuuu
Jak dla mnie facet nie musi być przystojny choć to zawsze pierwsze wrażenie na tym polega. Dla mnie facet musi być poprostu interesujący i tyle......

Gość esdfjfsl
A ja jestem muzin i mam 40 cm drongala.