Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ty

czemu facet który jest w związku

Polecane posty

Gość ale ty

podrywa mnie i lata za mną, a jak przychodzi do konkretów to zasłania się związkiem? więc tylko gadamy, ale mimo to, on jest zazdrosny (nie mówi wprost, ale strzela fochy gdy gadam z innym) nudzi mu się? dodam, ze ja pierwsza niczego nie inicjowałam ani nie prowokowałam; czego on chce?

Gość ale ty
ale ze co konkretniej? co dokładnie chciał(a)byś wiedzieć?

Gość ale ty
nie rozumiem takiego zachowania: skoro jest w związku (zapewne szczęśliwym, skoro nadal są razem) to po choleręzawraca mi głowę, gapi się jakby chciał mnie zgwałcić oczami. zagadałam do niego, rozmawiamy, coraz lepiej się znamy, on mi na to ze ma kogoś. no to powiedziałąm, że rozumiem. rozmawiamy ze sobą dalej, a on czasami strzeli jakiś tekst jednoznaczny, jest w gorszym humorze gdy np. żartuję z innym kumplem. wtf? dostaje za darmo diipy od swojej - tak? to czemu te zazdrosne fochy i texty erotyczne oraz maślane oczy do mnie?

Gość ale ty
miało być: *doopy

Gość ale ty
dlaczego mężczyźni w ogóle tak się zachowują? źle wam z obecnymi partnerkami? to je rzućcie, a jeśli wam dobrze, to nie zawracajcie głowy wolnym - proste!

Gość jade caly czas na recznym
a doopa to nie konkret?? :D

Przy jednej dziurze i kot nie wysiedzi ,a co dopiero facet o naturze dupczoka :D:D:D

Gość kasiastamaciejka22
hahah racja może czeka az sama wpadniesz na to ze nie chce sie angazowac a chce tylko dooopy

Gość Kto mruczy???
daj mu dupeczki użyć to ci nie będzie zawracać głowy

Gość lokomotywka-uff
ja tak mam teraz. ma laskę a spotka się ze mną. ona go denerwuje, ale jeszcze jej nie zostawil. robi dziwne aluzje w moja strone. i po co to wszystko?

Gość ale ty
tjaa, a potem się mówi, ze to baby rozbijają związki, a mężczyźni są "niewinni"

Gość ale ty
FACECI TO CZASEM GORSZE KURWY OD KOBIET!!!

Gość lokomotywka-uff
zgadzam się! nie ma co generalizować! każdy ma w sobie troche z chuja.

Gość zohan
FACECI TO CZASEM GORSZE K**WY OD KOBIET!!! NIe prawda kobiet nie da sie przebić są takimi zołzami :D

Gość zohan
no, faceci to nawet chooje do kwadratu A najwięksi to "zohan" o "szczeruś" :D ;)

Oj kobiety , kobiety to nie jest jakaś wiedza tajemna,są tacy meni którzy grają na dwa fronty ,próbują zdobyć nowe terytorium, jednocześnie zabezpieczając sobie tyły tzn dalej żyją z dotychczasową partnerką ,poprostu asekurują się by nie zostać w przypadku niepowodzenia na przysłowiowym lodzie,tacy o naturze tchórza ,chciałby ale trochę się boi.Dlatego są zazdrośni , bo to niejako w ich mniemaniu ich kobieta ,słowo zarezerwowana jest tu chyba dobre.Są tacy co czekają na ruch ze strony kobiety, jeśli mu się znudzi to mogą powiedzieć "sama tego chciałaś" według takich osobników kobieta jest sobie sama winna, oni są rozgrzeszeni.W sumie to temat rzeka ,bo faceci są różni.

Gość ale ty
Blu Men - a ty jesteś facet?

Gość ale ty
To jest bardzo interesujące co napisałeś Blu Menie - szkoda, że tak mało :(

Gość ale ty
czyli jak powinnam sięwobec niego zachować? uciąć kontakt siekierą i w ogóle się nei odzywać? czy odzywać tylko z dystansem? czy żartować z podtekstem erotycznym ale na nic więcej mu nie pozwolić? on pewnie nie myśłi o mnie poważnie i nigdy nie będzie? nie ma takiej opcji czy daćtemu szansę?

on cię nie podrywa, on podbija sobie samoocenę a ty za bardzo to przeżywasz.

Gość ale ty
a jaka jest różnica między "podrywaniem" a "podbijaniem sobie oceny"? przecież gdybym mu się nie podobała to by się tak nie zachowywał wobec mnie

Gość do ale ut autorki
autroko mam podobnie :) z tym , ze ja sie z nim przespalam na zasadzie czystego układu :) nawet 2 razy nam się trafiło I teraz on - jest zazdrosny, nie sypiamy ze sobą (on nie podejmuje tematu to ja sie nie bede narzucac), utrzymuje kontakt ze mną =, jest bardzo mily, czasem nawet mu sie zdarzy zatroszczyc o mnie itd Myslalam, ze jak sie przespimy (cztyli dostanie tej doopy), to ze bedzie po znajomosci Wiadomo dostal co chcial A tu tak dziwnie, nie wiem co mam o nim myslec :)

Gość ale ty
do do ale ut autorki a on ma inną? może ją rzuci dla Ciebie?