Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnostyktomski

dlaczego faceci umawiaja sie z

Polecane posty

Gość gnostyktomski
Tzn wieczorami czy tam popoludniami pozniejszymi on do mnie dzwoni. Sms sle rzadziej. generalnie kontakt wychodzi z jego strony. Ale to nie ma znaczenia. Tak, tak bedzie najlepiej, bo im dalej w las...:O Zwazywszy, ze serce nie sluga jeszcze sie zakocham i potem w ogole nie bede umiala wymiksowac sie z tego, a on mnie oleje dla TEJ, ktora w koncu znajdzie.

Gość gnostyktomski
Poza tym, jak pisalam widujemy sie co tydzien ( raz, dwa w tygodniu). Wiec nie moge powiedziec, ze mam dosc pisania :)

Albo Cię oleje dla innej, albo powie, że nie umie się zaangażować, że "nie czuje tego". Łatwiej będzie teraz, gdy nie mieliście poważniejszego kontaktu fizycznego, gdy nic sobie nie obiecaliście itd. Jest jeszcze rozwiązanie rodem z komedii romantycznych- Ty mu to powiesz, a on się opamięta ;)

Gość gnostyktomski
Heh, rozsmieszylas mnie ta komedia :) Jutro widzimy sie. Ale czy to bedzie dobra okazja do rozmowy takiej? Jesli juz to na koniec spotkania... Albo nie wiem... przez telefon? :O

Gość Faworyta 111
Kazda decyzja oznacza jakies straty,w pewnym sensie go rozumiem,zawsze mozna spotkac kogos lepszego i ta swiadomosc tez w istotny sposob zatruwa mi zycie.

Niee, takich rzeczy nie powinno załatwiać się przez telefon. Spotkacie się i zaczniesz z nim o tym rozmawiać. No ok, nie masz dość pisania, ale trwania w miejscu już chyba tak? Nie masz nic do stracenia, powiedz mu o tym. Możliwe, że on sądzi, że Ty też w jakiś sposób się ubezpieczasz i masz kontakt z innymi.

Gość gnostyktomski
Faworyta, ja tez w pewnym sensie to rozumiem. Zwlaszcza, ze net pelen jest ofert, ale to bywa tak zludne. Nie wiem dlaczego, ale on czesto sugeruje mi wlasnie jakies randki czy spotkania z innymi facetami :O

Gość gnostyktomski
Moze jutro, jak juz sobie pogadamy tak na luzie, posmiejemy sie, obejrzymy film, ugotujemy sobie obiadokolacje... to po tym wszystkim wytocze te armatke ;) Mysle, ze dla niego to nie bedzie problem, ze ja postanowie sie ewakuowac.

Gość jak ktoś chce być traktowany
wyjątkowo na randakach z netu to jest idiota :D tam się idzie na ilość a na jakość to można iść dopiero po kilku spotkaniach. Zresztą wtedy i tak jeszcze kogoś na serio nie znasz :P

Naprawdę sądzisz, że to nie będzie dla niego problemem? Jeśli tak, chyba szukał "bliskiej przyjaciółki" :/

Gość gnostyktomski
Nie wiem, naprawde. Ostatnio kiedy zrobilam cos ala krok w tyl, to podwoil wszystkie swoje starania, co mnie zdumialo mocno. Wiec nie wiem... Co do bycia idiota.. My znamy sie od polowy kwietnia gdzies, wiec nie tak krotko... A danego czlowieka poznajemy caly czas... i nie wiadomo czy jest sposobnosc, by kazdego poznac do konca.

Gość gnostyktomski
Jutro pewnie nie dam znac, bo zapewne on pozno wyjdzie. Ale w niedziele odezwe sie ;)

Gość gnostyktomski
Aaa i dzieki... albo nie dziekuje ;)