Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula232

BOLĄCY PĘCHERZ CD.

Polecane posty

Gość lula232

Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś był tutaj temat o pęcherzu. Pisałam że wspołżyłam z chłopakiem i od tamtego czasu pod koniec siusiania mam dziwne uczucie. Było to jakiś tydzień lub 2 tyg. temu. Nie byłam u lekarza mam zamiar iść w przyszłym tygodniu, to uczucie mi nie minęło. Nadal jest i to zależy w jakim stopniu. Wówczas nic mnie nie bolało. Dzisiaj boli mnie dół brzucha i całe dolne części pleców. Po bokach. Nie mogę normalnie siedzieć co chwila się kładę żeby mniej bolało. Czy to ma coś wspólnego?

Gość lula232
W żadnej ciąży to nie możliwe. Kiedyś byłam w szpitalu na pęcherz. Zastanawiam się czy to aby nie wróciło.

Gość lula232
Czego gratulujesz? Że się z bólu zwijam?

Gość juikka
Plecy cię bolą to znaczy że nerki bolą. Nie rozumiem na co czekasz? Aż infekcja się jeszcze bardziej rozwinie?

Gość miss piggi
mocz na badanie ogólne i posiew sobie zrób a kolesiowi wyparz fiuta we wrzątku

Gość lula232
Wiem, tym bardziej że już coś podobnego przechodziłam 7 lat temu. I to poważnie bo lekarz mówił że kilka dni później i mogłoby przerzucić się na nerki. Wtedy siusiu non stop chodziłam robić teraz co kilka godzin.

Gość klcha
idz do lekarza bo to jest zapalenie pecherza lub nerek, poki co polecam jedzenie zurawin i furagin bez recepty, duzo płynów i cieple ubranie

Gość lula232
Wczoraj zażyłam tabletkę rozkurczową. Nie przeszło, nie mogłam usnąć bo nie wiedziałam jak się ułożyć. Dzisiaj rano było już ok tyle że znowu zaczyna mnie pobolewać.