Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghtgrre

Czy moge tak zrobic z farba do wlosow ?

Polecane posty

Gość ghtgrre

użyc 2 kolorow? jasniejszego i ciemniejszego? bo w planach mialam uzycie polowki ciemnej i calego jasniejszego.. ale pisze, ze nie mozna zostawiac, a niezuzyta farbe wyzucic, by nie przechowywac.. a wlosy mam dluzsze nic do ramion.

Gość nhybnty
możesz ale tej samej marki, czy np bierzesz casting loreala jasny, to ciemny tez musi być z castingu

Gość ghtgrre
nie, to sa tej samej firmy, tylko ze jeden to jasny braż, ale na opakowaniu jest dosc ciemny, a drugi to sredni blond. ja mam wlosy jasne blond.. a teraz jak sie opalilam to to nie zaladnie sie komponuje..

Gość ghtgrre
up.

Gość nhybnty
według mnie jeśli masz jasny blond, to zrób tylko tym średnim, bo mogą z tym brązem wyjść za ciemne i potem bedziesz miala problem... a jak ci się ten średni nie spodoba, to zawsze możesz przyciemnić

Gość ghtgrre
no ale wlasnie juz tym jasniejszym farbowalam kilka razy i jednak prawie nie bylo roznicy, teraz wlasnie chcialam dodac do tego jeszcze polowke tej ciemnej.. ale podobno zostawiac nie mozna.. a mi sie dosc dlugo trzymaja, tazke dopiero za miesiac bym uzyla tej polowki. po za tym, nic sie nie stanie jak mi faktycznie za ciemne wyjda, bo sa wakacje.. a glowe myje codziennie.

Gość ghtgrre
i chodzi mi o to glownie, czy 2 farby, na taka dlugosc wlosow to nie za duzo.. czy mi nie wypadna, ani nie bedzie jakis problemow od tego ?i najwazniejsze - czy mozna je mieszac, jesli sa tej samej firmy.

Gość nhybnty
no nałóż tyle ile potrzeba. jeżeli uważasz, że wyjdzie za dużo farby ( poza tym proporcje się zmienią), to resztę wyrzuć.

Gość ghtgrre
szkoda mi wyrzucać farby :( czyli mam cale 2 rozmieszać ?

Gość nhybnty
niby szkoda, ale pomyśl, że jeśli zmieszasz 2 farby, to skutkuje większą objętością, farby będzie za dużo więc i tak będziesz musiała wyrzucić.