Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie mi coś

Moja żona jest nienormalna

Polecane posty

Gość doradźcie mi coś

Dzisiaj nasza 9-letnia córka miała wrócić z obozu, około godziny 15.00 Poprosiłem żonę by ją odebrała, ponieważ ja kończę pracę o 16.00 i nie mogłem tego dnia urwac się wcześniej. Przychodzę do domu, a żona zaczyna się na mnie wydzierać, że nie odbieram telefonów i każe natychmiast jechać po dziecko. Zapytałem o czym mówi, przecież prosiłem by ona to zrobiła, wyjaśniła, że przypomniała sobie o jakimś konkursie do którego wysłała zgłoszenie i czeka na telefon, więc nie mogła odebrać dziecka! W dodatku nawrzeszczała na mnie że nie odbierałem telefonów. Owszem, telefonów nie odbierałem ponieważ miałem pod koniec dnia ważne spotkanie i poprosiłem sekretarkę by mnie z nikim nie łączyła. Pojechałem po córkę, na całe szczęście spóźnili się z przyjazdem i musiała czekać tylko 20 minut. A żona nadal siedzi przy telefonie i będzie tam prawdopodobnie czuwać do 19.00. Nie wiem już co robić, z żoną dzieje się ostatnio coś nie dobrego. Stała się nieodpowiedzialna, krzyczy na mnie i na dziecko bez powodu, przestała się zajmować domem. Próbowałem z nią o tym rozmawiać, jednak zawsze się wymiguje. Dzisiaj naprawdę już przesadziła, teraz boję się nawet zostawić córkę pod jej opieką, bo nie wiadomo co jej do głowy strzeli...

Gość Coś mi sie zdaje że
naoglądałeś sie chyba za dużo Trudnych Spraw

Gość pajda chleba ze smalcem
Widziały gały co brały 🖐️

Gość ula blądi
dbaj o dziecko, starczy że ma durną matkę po co ma byc obciazone ze strony obojga rodziców?

Gość iudfuje
zazwyczaj takie tematy dotyczyly facetow - ze oni jacys nieogarnieci, ze "cos" sie z nimi dzieje ;/ .wspolczuje zony.

Gość on_bez_pseudonimu
Może Cie zdradza ???

Gość doradźcie mi coś
"Widziały gały co brały " Nic podobnego. Nigdy wcześniej taka nie była, teraz się zmieniła. Chciałbym jej pomóc, ale nie wiem jak, skoro ona nawet nie chce ze mną porozmawiać.

Gość doradźcie mi coś
Wątpię, że mnie zdradza, zauważyłbym. Poza tym ona rzadko wychodzi gdzieś beze mnie czy bez córki, no chyba że przyprowadza kogoś do domu...

Gość DDDDDDDDddddDDD
Żona nie zarabia? Jesteś jedynym żywicielem rodziny? Ty pracujesz, masz ważne spotkanie, a ona nie odbiera dziecka przez debilny konkurs? Daj jej do wiwatu, bo się straszne rozbestwiła.

Gość doradźcie mi coś
Żona nie pracuje od trzech lat, sama zrezygnowała. Mam dobrze płatną pracę , jestem w stanie utrzymać całą rodzinę więc jej tego nigdy nie wypominałem.

Gość bo wszędzie otacza nas
obrosła w piórka. dałabym jej takiego kopa w dupę na otrzeźwienie,że aż by się obkręciła 3 razy wokół własnej osi. Nieprzytomna gwiazda.

Gość bo wszędzie otacza nas
weź ją krótko za ryj,bo się rozpuści i nie dasz sobie rady bo wejdzie ci na głowę zobaczysz co będzie za lat kilka🖐️ tak cie posiądzie,że jeszcze będziesz robił wszystko co kaze bo będziesz się jej bał.

Gość teztakmialem
--->doradźcie mi coś Weź rozejrzyj się wśród koleżanek Twojej piekielnicy. Może któras próbuje Twoją żoną sterować. A Ty obrywasz.

Gość dfgh098
doradźcie mi coś Żona nie pracuje od trzech lat, sama zrezygnowała. Mam dobrze płatną pracę , jestem w stanie utrzymać całą rodzinę :D:D:D a co z ciebie za rogacz jest???????????????? wielki ojciec ha ha , ma sekretarke:D chyba masz wielkie gowno, a sekretarka to chyba komorka jesli ja wogole posiadasz:D:D:D kierownik przesiadujacy na babskim forum---co za matol, i jeszcze sie chwali, wstyd

Gość kafeteryjny pinokio
współczuję braku telefonów komórkowych.

Gość Kira987876
Odbiło wam? Czemu obrażacie gościa, którego żona zachowała się jak chora idiotka? Wydaje wam się że na Kafe siedzą wyłącznie bezrobotni nieudacznicy? Tak nie jest. Tutaj po prostu każdy korzysta z daru anonimowości i może bez skrępowania przedstawić dowolny problem czy zdanie na każdy temat. Autorze - musisz poważnie porozmawiać z żoną. To na pewno. Skoro zmiana w jej zachowaniu zaszła gwałtownie, to może ma jakiś problem, z którym nie daje rady. Może nawet nudzi ją siedzenia w domu? Może tęskni za pracą i wynajduje sobie głupawe rozrywki (jakieś konkursy) żeby zabić czas? Pogadaj z nią i to szybko! Siedzenie w domu zamula.