Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedykolwiekkk

Czy kiedykolwiek obca osoba skomentowała złośliwie Twój wygląd?

Polecane posty

Gość kiedykolwiekkk

jw Co przykrego powiedziała nieznana Wam osoba nt. Waszego wyglądu, niekoniecznie wprost?

Gość hgfd,.,.,.,
o tak,polacy lubia komentowac bardzo,szczegolnie kobiety o niskiej samoocenie lub mezczyzni podstarzali

tak duużo starsza kościsto-rachityczna koleżanka z pracy powiedziała coś o moim tyłku, w wydźwięku - że gruby reszta sie uśmiała - z niej - i tyle

Gość kokokolacja
Tak. Przyjaciółka mojej przyjaciółki ;] nie lubiła mnie, nie wiem z jakiego powodu, w kazdym razie powiedziała naszej wspólnej przyjaciółce, że jestem brzydka :) tylko raz usłyszałam takie słowo na mój temat ;)

Gość ....()............
że mam krzywy ryj :(

Gość Tak. ja kiedys mialam z niezna
nych powodow duze problemy z wlosami. Wypadaly, a ja od pasa obcinalam co 5, 10cm az mialam w koncu przeswity i obcielam na jeza w celu wzmocnienia. Bylam wyzywana w sklepie, w tramwaju, glownie przez facetow, ze wygladam niekobieco, chcieli mnie tez bic :(

Gość Jadmja
Kocham szerokie spodnie i bluzy..na codzień spotykam się niekoniecznie z komentarzami ale z tym spojrzeniem...wiecie o co kaman. Kocham HH i upodabniam się z Tą subkulturą a jak się komuś nie podoba to trudno. Pamiętam jak jeden kolo skomentował moje szerokie gacie,myślał że nie widze jak obgaduje.. Stanelam na przeciw niego,kole tak się nakrył że nie wiedział co powiedzieć. Kocham Paktofonike! Kaliber 44 (MAGIK WE LOve You!) 'nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć,bo nikt za mnie nie umrze'

A ja pamietm jak mialam jakies moze 12 lat i kolezanka powiedziala ze jestem najbrzydsza ze wszystkich ludzi na swiecie- oj bolalo !!!! ale dzis slysze o sobie bardzo pozytywne slowa i to od kobiet tez ( a to dopiero komplement ) i naprawde jest bardzo dobrze - a ta kolezanka no wlasnie widzialysmy sie niedawno i kopara jej opadla- doslownie - tak to jest czasem malo fajne nastolaty wyrastaja na piekne kobiety . nie przjmowac sie debilami i zazdrosnikami !!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak "koleżanka" stwierdziła, że potrzebuję operacji plastycznej, po tym jak inna powiedziała, że jestem według niej ideałem :D wredne suki, nie zwracajcie uwagi na nie.

Kolega w 5 klasie podstawówki powiedział, że ma kaczą dupę:)Dziś mój tyłeczek chwalony jest za to, że jest jędrny,okrągły i bardzo zgrabny:)

Gość cfdvgdd
a nie sadzicie debilki ze to kwestia gustu a nie zazdrości?? boshe ta dzisiejsza młodzież to same tępe strzaly nie potrafiące logicznie myśleć

w twarz nigdy, w realu tez nie- przynajmniej od nikogo nie slyszalam, na kafe- codziennie :D

Gość cfdvgdd
plenerowa ty to akurat juz zwloki to ciebie raczej nikt juz nie skomentuje

Gość hulanka j
mi nieznajomi nie, ale miałam w podstawówce koleżankę, taką szkolną, nie jakąś bliską i mi powiedziała najnaturalniej na świecie: "ja to się cieszę , że mam nos ładny a nie taki jak ty, mama zwróciła mi na to uwagę" Nie zrobiła tego złośliwie, byłyśmy dziećmi i nie myślała, że nie powinna, ale do dziś mam straszny kompleks , nos mam taki normalnej wielkości ale z garbkiem