Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamany facet pyta się was

Warto szukać dziś takiej kobiety?

Polecane posty

hehe... to tak jak z facetami- nie ma pięknych, inteligentnych i wspaniałych tylko zawsze kurwa jakieś ale- ale maminsynek, ale wali tanie browary, ale impotent, ale nie czuje że mu śmierdoli z buzi

"ale z drugiej strony nie muszą zachowywać się jak zwierzęta i lecieć za każdą, ładną dupą. a tak niestety robią." no chyba ze sami są dalecy od pożądanego wzorca aparycyjnego, wtedy biorą pierwszą chętną matkę polkę w etacie z kurą domową ;-)

Lucy Windsor Mogę się zgodzić, że większość mężczyzn szczególnie dzisiejszych to świnie ale nie każdy.

Gość bhuyv ybiobuibuiobui
przeciętniacy chcą najczęściej spotykać się z miss Polski. zauważ, że każdy chłop uważa, że co "to nie on". od kobiet wymaga stawania na rzęsach, a sam tylko piwsko żłopie .

Gość ronaldo fakalto
Powiedzcie mu po prostu, że takich kobiet dziś nie ma i koniec tematu.

autorze, powiedz coś o sobie. ile masz lat, czym się w życiu zajmujesz?

Gość ronaldo fakalto
bhuyv ybiobuibuiobui od kobiet wymaga stawania na rzęsach, a sam tylko piwsko żłopie . Wyjaśnij!

to prawda przeciętniacy mają największe wymagania ale ale dajmy autorowi szansę na autopromocję no bo co w zamian za Taką Kobietę?

już wyjaśniam. przeciętny polski mężczyzna nie ma żadnych zainteresowań i ambicji. poprzestaje na tym, co już ma i nie chce iść dalej. od kobiety wymaga natomiast, aby cały czas wyglądała pięknie i nieskazitelnie. każdy, nadprogramowy kilogram jest wypominany i wyliczany. kobieta musi wyglądać, pachnieć, sprzątać, pracować, nianczyć dzieci i gotować. mężczyzna powinien jedynie pracować. facet zdecydowanie mniej wymaga od siebie aniżeli od partnerki.

Gość to terazzzzz ty
A czy sam jestes: - zaradny z wlasnym mieszkaniem, a nie czekajacy zeby sie wprosic do panny, - masz odpowiednia prace na wysokim stanowisku, - nie jestes mamisynkiem, - masz swoje pasje, - nie ogladasz sie za innymi, - jestes przebojowy, dusza towarzystwa, - jestes przystojny, masz nie mniej niz 185cm, - jestes czuly, - jestes gotowy do zalozenia rodziny, - potrafisz gotowac, sprzatac - zlota raczka, Jesli tak to znalazles mnie - swoj ideal, a jesli to nie spadaj!!!

bhuyv ybiobuibuiobui autorze, powiedz coś o sobie. ile masz lat, czym się w życiu zajmujesz? 21 lat. Od października student na kierunku pedagogiki ze specjalnością pedagogika wczesnoszkolna. Jeśli mowa o zajęcia domowe bo tu zaraz będzie, że jak chłop chce kobietę to jako kurę domową potrafię gotować generalnie kuchnię ogarniam, trasowanie, sprzątanie, szycie ze względu na to, że na co dzień noszę koszule, w wolnych chwilach zajmuję się dziećmi, w szkole średniej zostałem wujkiem także dzieckiem potrafię się zająć: kąpanie,karmienie itp. tak w kilku słowach

oo, trasować umiesz? to skrawać pewnie też? :D

bhuyv ybiobuibuiobui oo, trasować umiesz? to skrawać pewnie też? haha :P Prasować oczywiście miało być.

Gość arianka
A ja uważam, ze jest wiele takich osób, nie tylko kobiet, ale też i facetów. To nie są wielkie wymagania. Ja znam takie osoby, tylko niestety większość z nich to kobiety, faceci też są, ale na moje nieszczęście zajęci ;)

wiem, wiem ;] szkoda, że jesteś taki młody. ja właśnie studia skończyłam i idę na podyplomowe. też chciałabym znaleźć właściwego faceta, ale do tej pory nie było mi dane- i pewnie nie będzie.

bibizzoo hi hi hi hi no sorry, nie mogę się powstrzymać Spoko:)

dziękuję za wyrozumiałość to po prostu zabawne już więcej nic o sobie im nie mów bo zrobią z Ciebie pańcię- przedszkolankę

bibizzoo dziękuję za wyrozumiałość to po prostu zabawne już więcej nic o sobie im nie mów bo zrobią z Ciebie pańcię- przedszkolankę To mi akurat nie przeszkadza bo myślałem o tym na magisterkę długo zajmuję się dziećmi i widzę, że po prostu w tym jestem dobry i to daje mi satysfakcje.

Gość Byc z Kims zeby byc
To sie czlowiek szybko moze uduaic w takim ukladzie, lepiej bardzo Sam a po decode rozgladaj sie zastapic odealem.

Gość taka samiotniutka
ja taka jestem bez zadnych nalogow nie pale nie pije dbam o siebie, bardzo tolerancyjna, kulturalna , wszystkie wymienione ale nieszczesliwie sie zakochalam .... facet mna pomiata poniza , wykorzystuje, i nie moge sie z tego uwolnic , nie jestesmy juz razem, ale to wraca jak bumerang facet mnie ponizal obgadywal wysmiewal krytykowal i stracilam poczucie wlasnej wartosci ....:(

Gość Warto czekac !!
Sa jeszcze takie...

No nic może studia coś przyniosą. Mimo wszystko dziękuję wszystkim za rozmowę.

i koniec? no nie dal się nam rozkręcić... ucz się dziecko, pozdrawiam