Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indiann pinnks

Teściowa matkuje mojemu dziecku...

Polecane posty

Gość głupia babo
zaraz sobie spisze umowe ze pan zdzislaw udostepnia mi swoja wille. a co tam- chociaz przez pare miesiecy wygodnie pomieszkam:D

Gość nuj474
Nie ma za co, a tymi bałwanami co tu piszą się nie przejmuj, niewyruchane to to, śluziki obserwują i z dzieci duuupa ;) Muszą gdzieś odreagować, tylko tematy o śluzikach, pochwach, kutasikach nie prowo ;)

Gość do_autorki_prowokatorki
ja tam piszę o udostępnienie Belwederu :D

nuj, nie dość żeś durna i niedouczona to jeszcze wulgarna. wstyd.

Gość hndhnth
nuj474 - dzięki raz jeszcze, a możesz dać do siebie namiary na mail? Nie chce się tu juz wypowiadać bo tu ci ludzie nienormalni...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
ja już napisałam umowę z bronkiem k. i w pałacu prezydencim bedę mieszkać;-) Ja pierdolę ale temat.

Gość głupia babo
ze tez wczesniej na to nie wpadłam!

My jestesmy nienormalni a ty popierdolona;-) masz 6/10 bo prawie uwierzyłam w temat;-)

ty lepiej do kancelarii adwokackiej napisz :D. albo psychiatry jeśli masz rozdwojenie jaźni :D.

Gość nuj474
Sorry ale nie, bo by mi całą skrzynkę zawaliły te matrony ;) Jak coś wyniknie pisz tutaj, zapisze temat i ci odpisze.

głupia babo-> palac prezydencki jest duzy, napisz umowę ze mną to się pomieścimy;-)

Gość hndhnth
Ok, rozumiem. Dziękuję i pozdrawiam :)

yyyyyyyyyyyyyyyp no to mamy konflikt interesów, bo ja też mam taką umowę. kto pierwszy w pałacu ten lepszy? czy będziemy się nawzajem za kudły wyrzucać, bo policja nic nam nie zrobi :D?

Gość głupia babo
dajcie spokój dziewczyny- jak jedna juz sad usunie to sie druga wprowadzi:D

a prowokatorka w dwóch osobach będzie pisała sama ze sobą :D. pelikanie - możesz utworzyć konto jedynie na potrzeby tego forum, zapewniam. podobnie jak ta autorka w pierwszej osobie - i poda je tutaj, a później, przy wymianie wzajemnych uprzejmości na meila podacie sobie prawdziwe adresy - to się skontaktujecie że aż miło. myślenie nie boli, ale prowokacja niezbyt udana.

Gość 65yrffr3gf3g
spakowac tesciowa wystawic walizki zamknac dom i zmienic zamki nie odpowiadac na krzyki:) jak zmoknie, zmarznie pojdzie a na policje niech sobie dzwoni:) jeszcze bedzie miala sprawe o podrobienie podpisu ps. psychicznie chorej osoby lepiej unikac ze wzgledu na dobro dziecka i wasze jeszcze wam cos zrobi

Gość hndhnth
O co wam ludzie chodzi co? Skąd w was taka nieuzasadniona złość i zawiść? Po prostu miałam nadzieję że mi ktoś pomoże tak samo jak w innym temacie gdzie kobieta się rozchorowała i nie mogła zajmować się synkiem, z pomocą przyszła teściowa i skończyło się podobnie jak u nas, że teściowa zaborcza itd. Dlaczego w jednym temacie potraficie okazać odrobinę empatii a w drugim gnoicie niewinną osobę? Co ja wam takiego zrobiłam ludzie???? DO rodziców swoich nie pójdę bo ich nie mam jak was to tak bardzo ciekawi. 17 lat temu zginęli w wypadku samochodowym, a z nimi także moja siostra. Zadowolone? Czy może jeszcze z tego się pośmiejecie??? Nie macie ani krzty szacunku ani kultury. Zastanówcie się trochę nad sobą bo dla was to może i zabawa znudzonych zapierdzianych w dresy bab, dla mnie to ogromna przykrość bo szukałam jedynie tu pomocy a znalazłam stado głupich bab z rozumkami wielkości fistaszków.

Gość bambaryla147
No to niech sobie mieszka, a ty dziecka nie dawaj jej nawet na minute. musisz isc do lazienki, bierz dziecko ze soba. Traktuj ja jak powietrze.

Gość dawno takiego fajnego prowo
na kafe nie było :D:D:D

do_autorki_prowokatorki-> właśnie dzowniłam do Bronka i kazałam mu się wyprowadzić. Pakuję walize i jadę mieszkać w pałacu prezydenckim. Dodoam jeszcze, że napisąłam na kartce z zeszytu taką umowę z sąsiadką z dołu. W czasie mojego pomieszkiwania na krakowskim zrobię dziurę w podłodze i będę miała mieszkanie dwupoziomowe;-)

yyyyyyyyyyyyyyypp - to się pospiesz, bo ja już w metrze :D!!!

autorko to ty masz rozum wielkości fistaszka;-) Wysiliłabyś się lepiej przy takiej prowokacji. Do dzisiajszego wpisu byłam skłonna w to uwierzyć, ale po tej "umowie" hmmm sory...

o fuck. Ja do metra mam jeszcze 3 przystanki. Podjadę autem. Będę jechała po chodniku żeby korki ominąć. Napiszę zaraz umowę z Hanką że pozwala mi jeździć po chodniku i policja gówno mi zrobi;-)

zgadzam się, prowo fajne - i autorka się wkopała, dopiero teraz zauważyłam :D piszę do luja-nuja o 12:44, a ta odpowiada mi o 12:46 pod nikiem "hndhnth", Zapomniała zmienić nazwę bidulka :D. Ja już pod pałacem!

Gość 65yrffr3gf3g
ich denerwuje twoja niemoc

Gość hndhnth
Nie mam zamiaru do niczego sie wysilać a tobie i koleżance życie TAKICH SAMYCH przeżyć jak ja miałam, począwszy od starty rodziców, siostry a kończąc na wypadku. Może wtedy zaczniesz myśleć a nie klepać bez zastanowienia. ALe takich bezdusznych ludzi jak ty pewnie nic nie ruszy.

yyyyyyyyyp, kuźwa, dawaj tu szybko bo bronek się broni! musimy go razem wykopać, w końcu mamy umowę! pałacem się podzielimy, tak na oko duży jest. Dawaj, bo mi tu zaraz BORowiki wjadą!!

autorko a takiej teściowej nam nie życzysz? łoj

ale do kogo ta mowa? dawaj do pałacu, dla ciebie i dziecka też się miejsce znajdzie, tylko nie zapomnij umowy na kolanie spisać!

do_autorki_prowokatorki-> dzwoń po policję i pomachaj im umową przed oczami;-) Ale się usmałam;-)