Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrolina

Nie potrfię się załatwić w publicznej toalecie. Czy ktoś tez tak ma?

Polecane posty

Gość karrrolina

Strasznie mnie to krępuje, że ktoś będzie słyszał i czuł, co robię. Już w szczególności, jeżeli w takim kiblu jest cicho i nie gra muzyka albo jak zamiast normalnych kabin sa takie tylko przepierzenia między kiblami.

Gość ..jaca..74....
ja nie mam krempacji - leje tam gdzie mi się zachce a jak che mi się zesrać to się trochę przyczjam gdzieś w drzewaki czy krzaki jak są. ale jak wbijasz się w kibel i idzie na twardo - to rozkręć se wode w kranie i wtedy sraj.

Gość Klaudyna 92
Ja się brzydze

Gość annia.....................
Też się brzydzę.

Ja ostatnio wszedłem do toalety, a za mną jakiś facet, w osobnych kabinach byliśmy (a co, pełna kulturka). Ten jak dał koncert to ja się prawie na głos śmiałem, wszystkie możliwe odgłosy :D

Gość karrrolina
Faceci to pewnie się nie krępują skoro przy sobie się załatwiają publicznie. Ale kobiety to co innego. Ja musze uszy zatykac bo inaczej ani kropla ze mnie nie wyleci.

Gość hihh
teraz to mam wyjebane;d kiedyś pamiętam jeszcze za czasów kiedy chodziłam do podstawówki potrafiłam wstrzymywać pół dnia i dopiero w domku załatwiałam swoje potrzeby xD

Gość aoslomandina
ja mam obsesje na punkcie bakterii i nie umialabym sie zalatwic w publicznej toalecie, nigdy tego nie robie

Gość ..jaca..74....
ale problem - jak mi się chce tak mocno wykręcić kija np na przystanku autobusa to ide za wiate i tam leje. a jak mi się chce na twardo to np między trapezy. zawsze jest jakieś miejsce galante.

Gość Płenerowa Żona
ja nie potrafie załatwić sie u teściowej bo ma oblejonom deskie