Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula22x

Pękniecie gumki....

Polecane posty

Gość Paula22x

Czy to prawda,że jeśli posmaruję sobie okolice wejścia do pochwy oliwką to wtedy prezerwatywa pęknie?

Gość wrwerwqe
oliwa pekjnie maslem lub rama nie peknie

Gość czy wczesniej bylas jako
a co, chcesz kontrolowana wpadke zaliczyc?

Gość Paula22x
być może... :P

tłuszcz uszkadza prezerwatywy, dlatego wszelkie żele poślizgowe są na bazie wody a nie oliwek. a po co to pytanie?

Gość Paula22x
Marzy mi się dzidziuś :).Ja mam od paru miesięcy 22 lat a mój facet ma 30-stkę już :)

no i co z tego że ci się marzy? dziecko jest wspólne więc decyzja powinna być wspólna. jak widac masz jeszcze pstro w głowie, hormony uderzyły ci do głowy i postradałaś rozum. cóz, jakie będzie dziecko którego matka samodzielnie podjęła decyzję o jego istnieniu bez konsultacji z partnerem bo "tak chciała"? powiem ci jakie to będzie dziecko - bardzo biedne

Gość Paula22x
Mój facet mówił,że narazie nie planuje dziecka ale jeśli przydarzy się "wpadka" to mnie nie zostawi :P

wpadka a sabotaż to wielka różnica. matka powinna być odpowiedzialna, a 22 latka która chce smarować się oliwką aby "wpaść" to nieporozumienie. hormony ci rozum odebrały i tyle, taki zew macicy. uwidziało ci się i po trupach do celu. jeżeli będzie wpadka to bardzo współczuję temu dziecku matki

Gość Paula22x
Przecież będę je kochać bardzo a więc czego masz współczuć?

Gość Paula22x
Substancje, które nie należy stosować z prezerwatywą lub błonami dopochwowymi: oliwka dla dzieci, wazelina, żel naftowy, Gyno-Daktarin w kremie i krążkach, Gyno-Pevaryl w kremie i krążkach, Nystan w kremie, Monistat w kremie, Ecostatin w kremie i krążkach, Sultrin w kremie, masło, margaryna, każdy rodzaj oleju, emulsje do ciała, emulsje do opalania, krem do twarzy, kremy estrogenowi stosowane w hormonalnej terapii zastępczej (Premarin, Orthodienoestrol), Cyclogest (czasami stosowany w leczeniu zespołu napięcia przedmiesiączkowego) To sobie poprobuję-hehe :D

Gość Paula22x
-Oliwka dziecięca (15 minutowy kontakt gumy z oliwką zmniejsza jej wytrzymałość aż o 90%)

czego? nieodpowiedzialnej i niepoważnej matki!!! rzadza tobą emocje a to już o czymś świadczy. komuś o takiej mentalności to ja bym się bał powierzyć kwiatów do podlewania a co dopiero dziecka naoglądałaś się matek z dziećmi i cię nawiedziło i teraz byle dziecko, byle wpaść. to jest twoim zdaniem atrybut wzorowej matki? ignorującej zdanie partnera bo jej się zachciało?

Gość Paula22x
JUż od 3lat BARDZO chcę mieć dzidziusia :(

Gość Paula22x
Ale On ma już 30 lat!A nie 17...

no to TY CHCESZ, jakby on chciał to by w ogóle gumy nie zakładał. nie wszystko się kręci wokół ciebie. twoje chciejstwo jest przerażające.

no i co z tego ze ma "już 30 lat'? moze miec nawet i 150 lat, jak ci nie pasuje to zmień partnera a nie jakies sabotaże szykujesz.

wiesz co to jest powazny związek? to dwoje ludzi którzy siebie kochają i sobie ufają, wspierają się. sabotaż dla ciązy to jest jawna zdrada, to nadużycie zaufania partnera, to samolubstwo i skrajna głupota. i pozwól ze zapytam - jak długo z nim jesteś?

Gość Paula22x
Miną 3 lata w listopadzie.Ale On nie ma nic przeciwko dziecku :P.Narazie stosuje gumki ale w razie czego nie ma problemu.Nie wiem czemu się tak oburzasz...?

bo to jest jawne wrabianie faceta w dziecko. mam ci to narysować czy jak? czy ty jesteś dojrzała emocjonalnie? chyba nie bardzo. zachowujesz się jak jakaś małolata która coś sobie uwidziała i niezależnie od wszystkiego chce to osiągnąć. matka powinna być dojrzała emocjonalnie, odpowiedzialna, cierpliwa. a nie narwaną małolatą która będzie eksperymentować z oliwkami po to aby wpaść. ja osobiście bym taką kobietę z dnia na dzień zostawił

Gość Paula22x
Jak gumka pęknie to nie będzie wiedział,że to ja-bo nic mu nie powiem :P.A pozatym pragnę dziecka :(

ja tylko mówię że takie postępowanie to oszustwo wobec partnera i za to należy się kop w dupę. to że ty chcesz dziecna znaczy tylko tyle że... ty chcesz dziecka. nie jestes pępkiem świata i nie wszystko kręci się wokół ciebie. związek to dwoje ludzi i wspólne decyzje, a jezeli tego nie rozumiesz to znaczy że nie dorosłaś do związku, a tym bardziej do macierzyństwa

Gość Paula22x
a TY Dareiros ile masz lat?

Gość Paula22x
Byłabym dobą mamą...Strasznie marzy mi się dziecko :(

tobie się tak wydaje. ja nie mówię że nie będziesz kochała tego dziecka, ale miłość to nie wszystko. trzeba być odpowiedzialnym i dojrzałym emocjonalnie, a sorry, laska którą rzadzą emocje a nie rozum, która chce sabotować seks ze względu na własne chciejstwo ani odpowiedzialna ani dojrzała nie jest.

Gość Paula22x
Jesteś młody i nie chcesz mieć dziecka teraz i dlatego tak się wkurzasz.Pogadamy za 5 lat :P.Mój facet sam mówił,że chciałby się ustatkować i takie tam.A kasy zarabia duuużo więc nie bylibyśmy skazani tylko na moją czy jego wypłatę.

Gość Paula22x
Ale jakbyśmy wpadli np.za tydzień bez mojej pomocy to już byłoby OK?:D