Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona pyta was

kto pracuje jako cleaner w londynie??

Polecane posty

Gość ona pyta was

hej zakładan topik. samam pracuje jako cleaner w londynie i chce was zapytac ile godzin pracujecie dziennie, i ile wam płacą na godzine. ja mam prywatne biura i domu prywatne do sprzatania. poszukuję też kogoś do pomocy bo sama nie daję rady, za dużo mam pracy. czy któraś z was rozwinęła firmę? proszę o odpowiedzi

Gość Studentka z Londynu
Ja na razie sprzatam na wlasna reke. A powiedz mi, zarejestrowalas sie jako self employed? Rozliczasz sie, robisz tax return i placisz podatki? Ja pracuje 20 godzin tygodniowo, za godzinke w centrum (domy i mieszkania prywatne a takze po imprezach) zycze sobie 12. Wliczam w to juz koszty dojazdu i srodki czystosci.

Gość ossama husejn ilawa
Ja nie pracuje w ogole mam 640 na reke,bez wychodzenia z domu

Gość ona pyta was
stuentka z londynu - jestem zarejestrowana jako self employed, rozliczam sie i płace podatki. pracuje do 11 godzin dziennie, to zdecydowanie za duzo dla mnie, dlatego szukam kogos do pomocy. nie kupuje srodkow czystosci, pracuje w south west london w strefach 2 -3 w biurach płacą 15f za godzine plus 5 f za dojazd a w prywatnych domach płacą mi 10 f za godzine

Gość gość
Witam cleanerki z Londynu. Poszukuje sprzatan w prywatnych domkach. Bardzo prosze o pomoc!!! Moj post code UB6

Gość Rowna babkaaa
Czesc autorko tematu :-) Tak sie sklada ze ja szukam dodatkowych sprzatan ale glownie wieczorami . Ja jestem uczciwa i pracowita osoba. Szybko sprzatam. Jesli Ty rowniez jestes uczciwa to moze akurat moglybysmy sie dogadac. Ja mieszkam we wschodnim Londynie ale mam dobry dojazd do centrum i w inne rejony Londynu rowniez. Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac do odpisz tutaj na forum a ja nastepnie moge podac Ci email do mnie. Pozdrawiam i zycze milego weekendu. :-)

Gość gość
Hej tez sprzatam ale tylko w prywatnych domach i mam 2 dziewczyny do pomocy, sama pracuje 5 dniw tyg po 8/9 godz biore od 10 do 12f/h nie wiem jak ty dajesz rade pracowac po 11h i nie rozumiem tez jak mozna pracowac na wlasnych srodkach/sprzecie co wy z walizka chodzicie?

Gość gość
Szukam takich sprzarzatan jakby ktos chcial pomoc bede wdzieczna☺

Gość gość
nikt ci takich sprzątań nie załatwi, bo nikt nie wspiera i nie pomaga konkurencji sama musisz sobie takie sprzątania "wychodzić" warunek - dobry angielski

Gość gość
Probuje juz od sierpnia na rozne sposoby! Mam jeden domek w poniedzialki. Myslalam nad ulotkami jak myslicie dobry pomysl? Z moim angielskim nie jest najgorzej...

Gość gość
Probuje juz od sierpnia na rozne sposoby! Mam jeden domek w poniedzialki. Myslalam nad ulotkami jak myslicie dobry pomysl? Z moim angielskim nie jest najgorzej...

Gość gość
Mozesz sprobowac z ulotkami ale najczesciej ludzie biora z polecenia jak jestes dobra to z praca nie ma problemu sama roznioslam ponad 600 z tego mialam 3 klientki w ciagu 3 m-cy mialam caly tydzien zapelniony po 2 domy dziennie

Gość gość
Gdzie najlepiej poroznosic ulotki? Mieszkam w zach Londynie. Myslalam o okolicach Notting Hill Gate i okolice Dzieki za odp.

Gość gość
Witam wszystkie cleanerki z Londynu. mam 29 lat. Sprzatam przedszkole wieczorami i mam swoj jeden domek prywatny. Szukam osoby ktora chcialaby dogadac sie i oddac swoj domek-ki (1-2). Poniewaz mam duzo wolnego czasu w ciagu dnia. Najlepiej okolice Ealingu, Actonu, Harrow, Shepherd Bush... moj e-mail edyta85@onet.com.pl