Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewwererer

Przeglądam stare zdjęcia swojego byłego faceta i

Polecane posty

Gość rewwererer

Zdjęcia z dnia, w którym siępoznaliśmy, i wygląda na nich super. Na zdjęciach, na których jesteśmy razem wygląda po prostu źle :O Odkąd nie jesteśmy razem wygląda jeszcze gorzej, ale jest mi jakośtak przykro kiedy patrzę na te jego stare fotografie... strasznie za nim tęsknię

Gość rewwererer
Jest na nich taki męski, strasznie mi się podoba... :(

Gość rewwererer
Teraz wazy 150kg....:(

Gość Smutny Rudzielecc
ja dzisiaj też za kimś tęsknię...a w sumie to tęsknie już 3 miesiace a nawet dłużej:(

Hej Wiesz czlowiek jest tak skonstruowany, ze porozumiewa sie werbalnie, albo niewerbalnie. Najczesciej twarz, gesty, wyraz twarzy, wyraza to co czujemy. Na zdjeciach to widac najczesciej. Mialam podobna sytuacje ze swoim bylym. Wyobraz sobie, ze nie tylko jak mowil, ale przewaznie na zdjeciach jego twarz sie zmieniala, zmieniala swoj ksztalt. Na poczatku wydalo mi sie to dziwne, ale teraz wiem co to moglo oznaczac. Nie usmiechasz sie jak nie jest Ci do smiechu, a jesli to roisz na sile to to widac, ze ten usmiech jest sztuczny. Inne odczucia da sie zauwazyc takze na zdjeciach. Zdjecia zatrzymuja czesto to piekne momenty chwile wiec nic dziwnego mordko, ze tesknisz za nim. To wspomnienia.

Gość rewwererer
Smutny, ja 2 miesiące :( "roztył sięprzy Tobie ?" Roztył to za duże słowo, ale coś zmieniło się na gorsze, te kilka kg pewnie do tego sięprzyczyniło. Sęk w tym, że ja lubię dobrze się ubrać i dobrze wyglądać, jestem szczupła i zawsze zadbana. On podobno ma słomiany zapał, chodził przez chwilę na siłownię, a po jakimś miesiącu zrezygnował

Ja sie dolacze do Was. Ja tez za kims bardzo tesknie juz od ponad miesiaca. :(

Tęskniąc za niemożliwym (aby przeszłośc wróciła) zadręczasz się. To jest jak strzelanie sobie w stopę. To jest wpędzanie się w derpesję. Czemu chcesz mieć depresję? Wczorajszy dzień UMARŁ i nigdy nie wróci. Masz tylko przyszłość. Nie szkoda Ci jej na nierealne marzenia?

Gość Smutny Rudzielecc
dziś mam strasznego doła. nawet załozyłam topik z pytaniem jak ratować to co było. głupia ja:( ale tak mi cholernie smutno i źle.

Gość rewwererer
Jeszcze pamiętam jak przeczytałam jego rozmowę ze znajomym, że ja tak bardzo go motywuję itd (w różnych aspektach). Albo jak mi mówił, że zawsze dobrze wyglądam, i chciał mnie poznać ze swoimi znajomymi, rodziną itd

Gość rewwererer
najgorsze to, ze zaczal sie nagminnie bawic swoim flejtuchem. mowil mi, ze ma z tego wieksza przyjemnosc niz z kochania sie ze mna.

Gość rewwererer
Smutny, podaj linka. Ja dzisiaj też zaczęłam zastanawiać się, czy nie warto spróbować jeszcze raz. Nie wiem tylko jak on to widzi, ale nie dowiem sięjeśli nie zapytam. Cały czas byłam twarda, dzisiaj (z powodu pewnych wydarzeń) pękłam i chowam dumędo kieszeni... Burzaaaa, a za kim tęsknisz? "To jest jak strzelanie sobie w stopę. To jest wpędzanie się w derpesję. Czemu chcesz mieć depresję?" Wiem. Myślę, że przechodzę wręcz załamanie nerwowe. Od lat nastoletnich postanowiłam "nie mieć uczuć". Niestety, skutki tego w tym momencie są bardzo złe

Wiesz ja uslyszalam nie tak dawno, ze moj byly mnie Kocha, tylko, ze dla mnie oznacza to wiecej niz sex w lesie :(

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ja juz tesknie ponad 3 lata .... :/

Gość rewwererer
" ja juz tesknie ponad 3 lata .... :/" Mało pocieszające :( Burzaaaa, a ile byliście razem?

Gość rewwererer
Sama juz nie wiem. Moze to przez ta grzybice pochwy, ktorej leczenie zaniedbalam. Ale czy to wazne? Tesknie za nim i jego nieco przybrudzonymi slipkami.

Gość rewwererer
Burzaaa, ja bym nawet mu sie oddala na kiblu ale zeby wrocil.

hahahahahah Ja juz nie wiem czy Ty mowisz powaznie... 10 najpiekniejszych i za razem najgorszych miesiecy w moim zyciu...

Gość rewwererer
Burzaaa, podszywają się pode mnie, nie zwracaj na to uwagi 10? U mnie 6...

Gość rewwererer
nawet marzę o tym, żeby rano mnie pocałował i chuchnął nieświeżym oddechem. Trudno. Umyje zęby później :(