Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lundaa

kobitki prosze o pomoc :( !

Polecane posty

witam . mam pewien problem (tylko proszę bez głupich i chamskich odpowiedzi jeżeli nie wiesz to nie odpowiadaj może dla niektórych"bardziej doświadczonych" to głupie ale ja się na prawdę denerwuje ) 2.07 uprawiałam petting z moim chłopakiem (był to dla nas obojga pierwszy raz w tych sprawach) bardzo uważaliśmy jesteśmy prawie pewni,ze wszystko poszło okej na drugi dzień bolało mnie podbrzusze i jajniki i trochę mdliło, ale to po 2 dniach przeszło nie potrzebnie tez w tedy panikowałam po 6 dniach zrobiłam test:pink test" był negatywny potem po 12 dniach od spodziewanego zapłodnienia (czyli dziś również pink test tez negatywny) wiem,ze robi się go w dni spodziewanej miesiączki ale nie mam regularnych a z tego wszystkiego zapomniałam kiedy miałam ostatni ale wydaje mi się już powinna być jakiś czas temu, od 2 dni wszytko mnie wkurza czasem chce mi się płakać ale to zaraz mija trochę pobolewają mnie piersi "sutki bardziej"i troszkę nabrzmiały lekko mnie muli i boli podbrzusze trochę nogi . kurde dziewczyny co myślicie ? :( strasznie panikuje

Gość niestety ale
niestety ale trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie jeśli nawet nie pamiętasz kiedy miałas ostatnia @ jeśli podczas pieszczot nie wprowadzono spermy do pochwy (np. na palcach) to nie możesz być w ciąży

Gość Miła_dżdżowniczka
dokładnie jeśli nie włożył Ci głęboko palców we spermie nie ma opcji żebyś była w ciąży

z tą spermą to tak,ze on nie doszedł spermy nie było a palce a raczej palca włożył mi może z 7 razy lub mniej. wiem,ze jeszcze jest taki płyn w nim tez są plemniki no ale to strasznie mała ilość no i uważaliśmy , kurde jak myślicie jestem załamana masakra ;c

mysle ze szanse na ciaze sa marne wiec spokojnie a na przyszlosc zapisuj sobie kiedy masz @ wtedy bedziesz mniej zestresowana :)

Gość moje zdanie takie
Uspokoj sie nie jestes w ciazy raczej. Podbrzusze bolało Cię od pieszczot, bo pewnie nie szczytowałaś. Też tak miewałam za młodu.