Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkfdlesfsfsffrewrw

który kolor dla blondynki ??

Polecane posty

Gość elkfdlesfsfsffrewrw
bezowa bedzie ok? czy ta chabrowa ??

Gość elkfdlesfsfsffrewrw
nie otwieraja sie, ale przypuszczam, ze chodzi ci o musztardowy, chabrowy i bezowy ?

Gość znam się na tym
linki działają, i nie bardzo wiem jaki to chabrowy kolor:classic_cool:

Gość regergr
chabrowy - jak kwiatek-chaber-niebieski kobaltowy:D będzie pasował na pewno, oprócz tego granatowy, czerwony, musztardowy pewnie też (choć nie przepadam osobiście) Absolutnie nie pomarańczowy, beżowy, pudrowy raczej też - będziesz wyblakła, cerę masz zapewne jasną więc kolor musi się odznaczać.Pomarańcz nie bo z reguły blondynkom nie pasuje:)

Gość elkfdlesfsfsffrewrw
bo ja myslalam o tej beżowej, jakoś lubie takie kolory.. ale fakt, za brązowa to nie jestem :) blada jak ściana też nie.. A ta koralowa z blond włosami mam wrażenie, że zrobi efekt Barbie :P To jak zamówić tą niebieską (kobaltową)? :D Dodatki nude będą ok? :)

Gość ale to zależy od typu urody
ja też jestem blondynką - a w takich chabrowych kolorach nie jest mi dobrze. Wyglądam na bladą i zmęczoną. Za to w pudrowym różu - bardzo dobrze. Najlepiej przymierz najpierw coś w takich kolorach.

Gość naucz sie kochana
zalezy jaka masz karnacje, ja polecam te koralowa :), bo jesli masz cere lekko oliwkowa, a nie porcelanowa to te wszystkei rady o d** tu roztrzasc, jeszcze dobra byla by w delikatnym blekicie, turkusowa, bezowa i szara o ile by taka byla :)