Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata___55552

do Plenerowej Żony

Polecane posty

Gość Agata___55552

Plenerowa Żono, kiedyś na jakimś topiku (nie mogę odnaleźć) pisałaś o koncie oszczędnościowym dla dziecka. Nie pamiętam na 100% czy to byłaś Ty, ale jeśli tak to napisz mi proszę coś więcej na ten temat. W jakim banku można takie konto założyć itp. Pozdrawiam.

Gość chyba w snach
Podbijam bo wazne.

agata --> nie sadze zebym to byla akurat ja, albo sobie nie przypominam, ale konto oszczednosciowe dla dziecka zdaje sie ze mozna zalozyc w kazdym banku - np. hsbc, nawet ostatnio sie dowiadywalam. na korzystne oprocentowanie. a moze wolalabys zainwestowac w child bonds? ja synowi kupilam na poczcie.

Gość Agata___55552
dziękuję Żono :) czyli jednak źle zapamiętałam, że to Ty :) a mogłabyś napisać coś więcej o child bonds?

Gość wwewg
zona a tu to na slko sobie jaja erio zona bo czytalam ze ty wcale w walii nie mieszkasz ty

Gość Agata___55552
nie, mam na myśli regularne wpłaty na jakieś konto oszczędnościowe by uzbierac np. na studia dla dziecka :)

Gość ale tych czekow juz nie ma
zlikwidowano je w ramach ciec

Gość ale tych czekow juz nie ma
dostaly je dzieci urodzone przed 3 stycznia 2011 roku, pozniej juz finito, rowniez nie ma dodatkowej wplaty po ukonczeniu przez dziecka 7 roku zycia.