Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheGoesOut

Ale miałam sen! Wasze ciekawe sny.

Polecane posty

Gość SheGoesOut

Ale miałam dziś sen. Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przyśniło. Jechaliśmy gdzieś z mężem i naszym 3,5 letnim synkiem samochodem. Wtem usłyszeliśmy jakiś okropny huk i grzmot ponad nami. Po prostu jakby jakiś ogromny wybuch. Niebo jasne i niebieskie zaczęło nagle robić się ciemniejsze i granatowe. Wyjrzałam z samochodu i zobaczyłam na niebie ogromny księżyc. Zajmował chyba z pół nieba. Przestraszeni i zafascynowani zatrzymaliśmy się poboczu obok jakiegoś parku. Stanęliśmy jakby na jakimś punkcie widokowym, takim wzniesieniu otoczonym drewnianym płotem. Była tam jeszcze jakaś inna kobieta ze swoim dzieckiem-chłopcem. Zaczęli się ganiać z moim. My za to patrzyliśmy na niebo, które robiło się coraz ciemniejsze a wszędzie zaczęły być widoczne ogromne planety. W końcu się zrobiło totalnie ciemno. Było widać wszędzie planety naszego Układu. Wtedy dotarła do mnie okropna prawda. Że wybuchło i zgasło nasze Słońce. Poczułam straszny ziąb i mówię: Jak się zaraz zimno zrobiło. Ta kobieta nagle wyciągnęła z torby bluzę i ją założyła i powiedziała coś takiego: Spodziewałam się tego... Potem się obudziłam i powiem Wam... Aż mnie dreszcze przeszły. Ten sen był niesamowity.

Gość SheGoesOut
Ja uwielbiam moje sny a najlepsze są o tym jak mąż mnie zdradza i budzę się wkurwiona i potem jestem na niego zła cały dzień. Wiem głupie :O. Mąż mi potem zadedykował ten obrazek :D. http://kwejk.pl/obrazek/1093674/w,moim,%C5%9Bnie.html

Gość a ja mialam dzis bardzo
przyjemny sen. snila mi sie moja milosc sprzed kilku lat. naprawde fajny sen. :)

Gość SheGoesOut
Podnoszę! Ludzie dzielcie się czymś ciekawym!

Gość SheGoesOut
Serio nie macie przyprawiających o gęsią skórkę snów?

Gość dark energy,
w dzieciństwie miałem niezłe jazdy ze snami, może napiszę, ale nie teraz, bo właśnie idę spać

Gość Świadomie Śniąca
Polskie Forum Świadomego Śnienia Zapraszamy do odwiedzenia naszego forum www.i-sen.pl które traktuje w głównej mierze o zjawiskach snu oraz snu świadomego. Darmowe artykuły, poradniki, kursy!

Gość gość
Ja mialem sen taki...obecnie lazilem gdzies w swojej dawnej miejscowosci i byly rozne dziwne akcje po chwili pojawia sie moja siostra i mowi: robisz swoj wymaginowany swiat by uciec od prawdy...po tym pokazuje sie cos dziwnego jak by bog czy jezuz ale nie jestem pewny i mowi do mnie: ty ktory oswiecony i uciekasz od milosierdzia bozego...nagle zrobilo sie jasno uslyszalem dziwny dzwiek i nagle sie obudzilem z wdechem....i przypomnie ze pare dni wczesniej snilo mi sie ze chodzilem gdzies i ktos do mnie nagle dzwoni, gdy odebralem sluchawke ktos sie mnie zapytal czy to Jezus..ja odpowiedzialem, ze nie to pomylka a ta osoba znowu do mnie jak ty jestes to czemu tak przeklinasz....co myslice o tych snach bo ja sam nie wiem co myslec czy to cos ze mna cos jest nie tak...

Gość gość
we śnie jak patrzymy się na coś w strachu przed tym to zaczyna się powiększać lub przybliżać .

Gość gość
Ucieczka przed facetem do śmietnika. Wolę nie znać interpretacji...

Gość gosc

u mnie ze snami jest tak jak przeczytam w jakimś senniku że jest dobre znaczenie snu to u mnie jest odwrotnie ostatnio śniła mi sie pełna lodówka a akurat w coś inwestowałem a tu klapa po całości