Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdgdg

pyt w sprawie imprezy- proszę :P !

Polecane posty

Gość gdgdgdg

wiem, nie poważne pytanko, bo tematyka tu uczuciowa, ale wiem że tu się dużo ludzi udziela, także przepraszam. http://www.google.pl/imgres?q=jeansy+terranova&num=10&hl=pl&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbnid=TH_TErMj1sL7jM:&imgrefurl=http://www.ibutik.pl/ogloszenie/*-rurki-marmurki-szare-terranova-second-skin-jeansy-l-40-retro-*-711592&docid=hJzQA6fLJ9rVjM&imgurl=http://z3.ibutik.pl/ibutik396/2ff366480023406c4f2c6d74/2085250980.jpg&w=640&h=480&ei=8DQBUK3QKpDLtAat2uHYBg&zoom=1&iact=rc&dur=342&sig=102727670211981036861&page=1&tbnh=163&tbnw=217&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:12,s:0,i:109&tx=77&ty=83 Tu macie link do spodni, które znalazłam u siebie w szafie. Dosłownie o nich zapomniałam. Szukałam jakichś spodni, które mogłabym ubrać do moich brązowych botków na imprezę. Myślicie, ze te będą pasować? Są to botki na 11cm obcasie. Nie uważacie tych 'wygnieceń' za nie modne już? wiem, głupie pytanie na poziomie dziecka, ale jestem w potrzebie :D

Gość akurat kasze są ok
to wklej linka porządnie.

Gość gdgdgdg
DRUGI DZIAŁA :) przepraszam

Gość akurat kasze są ok
ja bym w takich nie poszła, nie podobają mi sie.

Gość gdgdgdg
Hmmm, jakiś czas temu tyle dziewczyn w nich śmigało po ulicach mojego miasta, a teraz dawno nie widziałam żadnej w nich. Też nie jestem co do nich przekonana, ale jakoś tak... Nie wiem, nabrała mnie ochota by je ubrać. Tylko własnie nie chcę wyglądać jak wieśniara :D

oddaj te buty i spodnie dla biednych ludzi - a sama idź na zakupy, jak chcesz iść na imprę i wyglądać wyjściowo 💤

Gość gdgdgdg
może faktycznie są wieśniackie, tylko ja tego jakoś nie zauważam. dzięki za opinie osób trzecich. byly mi potrzebne :)

Gość gdgdgdg
od butów to się odczepcie :O wcale nie są wieśniackie. wielu osobom się podobają. biednym to można oddać sandałki na obcasie albo gladiatorki. spodnie może faktycznie nie są najlepsze, ale jak butów nawet nie widzieliście to zostawcie jest w spokoju :)

Gość akurat kasze są ok
no pewnie, wysokie obcasy są ok, pod warunkiem, że umiesz w nich chodzić :)

Gość gdgdgdg
akurat umiem :) to jasne jeansy najlepsze hmm? jak myslicie? a wg was polaczenie brąz + czerń to okropnośc? bo dla mnie te dwa kolory się gryzą

Gość akurat kasze są ok
jasne dzinsy ok, na lato :) moim zdaniem czern z brązem się gryzie