Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WierzeJejCzyNieWierze?

My mother is in shop Zara.

Polecane posty

hehe nie wiem czy dobrze ułożyłam zdanie,ale w każdym bądź razie jest w Zarze i mówi ze tam ciuchy są bardzo niskiej jakości i nie rozumie czemu takie drogie... Czy to prawda? Nigdy nie byłam w tym sklepie,znaczy sie bylam,ale 4 lata temu i nie pamiętam,nigdy nic tam nie kupilam.Wole te inne Bershka,H&M itp.

up ludzie kupujecie w Zarze?>

now my mather is in the shop zara. - jesli jest teraz - lub at the moment - w tym momencie w danej chwili - CO DO ZARY TO CENY KOSMOS - ROZMIARY JAKIES WIELKIE 36 JAK 40 - LADNIE SA WYSTROJONE SKLEPY I TO CHYBA 70 % WRAENIA ZE CIUCHY DOBREJ JAKOSCI .

okej,dzieki za opinie.

Gość smuty z rana
zara shop jak już. zara to szmaty.

Gość Ciuchy średniej jakości
potwierdzam zresztą w H&M też szału nie ma ;-)

Macie racje i mama mi dzwoni na telefon ze oni za taka zwykłą bluzkę 139 zl.No pożal się Boże za ta cenę kupie 2 a nawet 3.

Gość smuty z rana
za te cene to ja mam sklep gdzie 4 albo 5 kupię, z dobrej jakości materiału

Ciuchy średniej jakości szczerze to nie ma,ale moze jakosciowo lepsze,mam z H&M z bawelny 100% i nawet pisze bawelna naturalna. Dobre sa.

Doszły mnie słuchy ze podobno w Zarach ciężko reklamacje złożyć... Nie pojmuje czemu większość podnieca sie Zara jakby to byly ubrania z Diora itp.

Gość shiinyyy
Shinybox, to strona, która oferuje Ci pudełeczko z zupełnie darmowymi kosmetykami dopasowanymi do Twoich indywidualnych potrzeb. Jedyne, co musisz zrobić to zarejestrować się z mojego linku polecającego, a potem zdobyć parę osób, które zrobią to samo. Nie ma żadnych kosztów, ani nic trudnego w tym. Nie jestem jakimś robotem, czy pracownikiem firmy, nie ma żadnej ściemy. Sprawdź, przekonaj się, zupełnie nic nie tracisz, a nie dowiesz się tego jeśli nie spróbujesz. Liczę na Waszą pomoc, przy której sami możecie coś zdobyć. Sprawdź zanim przejdziesz obojętnie. Pozdrowienia! (bez spacji w http) ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d

H&M sa ok - trafilam na tynike bawelna - lecz po praniu sie zeszmacila - kupilam wczoraj spodnie i sukinke w H& M zobaczymy - maja rozmiary male i to dla nmie wielki ++++++

Kiedyś Zara miała ubrania dobrej jakości i mało kogo było stać się tam ubierać teraz pełno osób ubrania sie walają po podłodze nadal jest drogo ubrania sa kiepskie mimo że zdarzaja się wyjątki. Pozatym wyprzedaże wtedy jest tanio,

na telefon stacjonarny a nie na komorke,wiec napisalam na telefon;p

telefon to telefon komorka to komorka a tak wogole tu nie temat o moim polskim,jestem Niemkom.

A co nie moge byc?12 lat mieszkalam za granica teraz mam petnascie Polski mi idzie dobrze,przez 3 lata dobrze sie nauczylam,moja mama jest polkom,tata niemec,siostra niemka,brat sie urodzil w polsce:)

Gość hhahahhahah wasza zara
Wasza zara np we Francji jest uważana za sklep dla biedoty .

ja zary nie lubie,nie znam,bylam raz w tym sklepie i slyszalam duzo negadywnych opini ze co ja bede sie wypowiadac.