Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawysoka174

Za wysoka :(

Polecane posty

Gość zawysoka174

Mam 1.74 i nie mogę ubierać sexy 12 cm szpilek bo jestem za wielka wtedy :(.Jedyne wyjście to operacja... :(

Gość zawysoka174
Wieża ze mnie...Chciałabym mieć te 1.66 :( i zakładać kiedy chcę obsacy nie będąc wtedy wyższą od 90%ludzi na ulicy;(

Gość callmemaybe
ja tez mam tyle wzrostu, wczesniej jak bylam mlodsza a chlopcy byli niscy to przeszkadzal mi moj wzrost, teraz mialam to gdzies i nosilam bardzo wysokie buty, mam wysokie kolezanki wiec nie bylo problemu, ale ostatnio poznalam super chlopaka i jest niski, moge zapomniec o szpilkach ma tyle wzrostu co ja a moze i z 2 cm jest nizszy;/

Gość a ja tam wierze heh
to jak ja mam 178 cm to mam sie juz pochlastac? łaziłam w szpilkach bez problemu, wisialo mi czy ktos jest nizszy czy czy nie. teraz prawieprzestalam ale glownie dlatego ze mi jest wygodniej w plaskich :p od czasu do czasu na okazje jakies zakladam obcasy. ok 8 cm, 12 to jest przesada niezaleznie od wzrostu.. ile Ty masz lat ze masz takie kompleksy durne?

Gość zawysoka174
Ja mam 22 lata teraz a mam MEGA kompleks od 13 roku życia,kiedy osiągnęłam ten wzrost :(.Chciałabym być średniego wzrostu bo wtedy jakbym założyła wysokie szpilki to bym była wysoka a nie WIELKA jak facet!!

Gość tfdddf
ty nie jestes za wysoka tylko za glupia!!! :) ja mam 1,76 i jestem z tego dumna!! moj facet chce mnie widziec tylko w szpilkach. Idz dziecko sie poucz :-0

Gość zawysoka174
Ciekawe ile Twój facet ma wzrostu?Bo mój 1.80...Lubię platformy a one są takie wysokie bo mają z przodu parę cm dzięki czemu są bardzo stabilne w chodzeniu....Ale za wysoka jestem :(

Gość zawysoka174
Po operacji będę mieć mnóstwo butów na wysokim obcasie 12 cm....A teraz same balerinki mi zostały :/