Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunne

szukam dojrzalej....

Polecane posty

brunne, to znowu ty!!??!! czy kupiles juz chinczyka? jesli nie, to zrob to koniecznie. posluchaj glosu dojrzalej i doswiadczonej :P:D i prosze nie pisz do mnie priv :D twoje posty zasmiecaja mi skrzynke a ja nie lubie sprzatac skrzynki. pisze dokladnie o jakie sprzatanie chodzi, bo wiem ze nie najlepiej ci idzie czytanie ze zrozumieniem :D:D:D poza tym fleja nie jestem :)

frida nie odpowiada na moje posty, nie pisze nic do ciebie i nie smec mi o jakims chinczyku bo nie wiem o co ci chodzi...nie odpowiadajna moje posty!

mialo byc nie ODPOWIADAJ, literki nie dopisalem wiec sie nie madrzyj

Bo ten temat to jeden wielki śmietnik. Żadna dojrzała i inteligentna kobieta nie poleci na impotenta umysłowego, który w treści zawiera jedno słowo. Kolejny etap to pewnie będzie "napisz coś o sobie". Za wysokie progi koleś.

imbecylu jakbys nie wiedzial co to jest prywatnosc to idz do slownika

Stwierdzam tylko fakt. Od ponad dwóch tygodni szukasz dojrzałej i zakładasz kretyńskie tematy, zainteresowania nie widać, więc pewnie niewiele masz do zaoferowania tej potencjalnej dojrzałej kochance.

bo pisza tu osoby ktore nie maja nic wspolnego z tematem..

Mam tyle piersi, że śmiało mogłabym się nimi podzielić z kilkoma deskami a i tak by mi zostało sporo. :(

Zewsząd. Mam 140 cm wzrostu a ważę 360 kilo. Niektórym ludziom mylę się z pufą.

..jaki sens ma pisanie takich kocopalow jakie Ty wypisujesz? musisz byc wyjatkowo znudzona, ze takie bzdury piszesz

Nigdy się nie nudzę, inteligentni ludzie nie znają stanu znudzenia. :classic_cool: Czego nie można powiedzieć o Tobie...

Gość eaw
Shinybox, to strona, która oferuje Ci pudełeczko z zupełnie darmowymi kosmetykami dopasowanymi do Twoich indywidualnych potrzeb. Jedyne, co musisz zrobić to zarejestrować się z mojego linku polecającego, a potem zdobyć parę osób, które zrobią to samo. Nie ma żadnych kosztów, ani nic trudnego w tym. Nie jestem jakimś robotem, czy pracownikiem firmy, nie ma żadnej ściemy. Sprawdź, przekonaj się, zupełnie nic nie tracisz, a nie dowiesz się tego jeśli nie spróbujesz. Liczę na Twoją pomoc, przy której sami możecie coś zdobyć. Sprawdź zanim przejdziesz obojętnie. Pozdrowienia! (bez spacji w http) ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d