Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunne

szukam dojrzalej....

Polecane posty

Pomyślałam, że zwolnię sobie miejsce u Ciebie na obiedzie kiedy Cię rzuci dla mnie. Głodna jestem;)

Gość dojrzała_kobieta
Dojrzała to nie to samo co desperatka. Najpierw mnie czymkolwiek zainteresuj, spraw bym była ciekawa. Nie podam Ci maila, bo tak chcesz :-)

Brunne, no wiesz ty co? :( Ja kupiłam produkty na obiad dla dwojga a ty mnie tak zbywasz...

dojrzala..widze, ze jako jedyna z tego motlochu jestes pomaranczowa i jako jedyna piszesz z sensem :p

hmm nie mow, ze desperatka...porpstu inaczej sie rozmawia prywatnie a inaczej wsrod ludzi ktorzy lubia pisac o rzeczach ktore nie maja sensu..

brunne -> Synku bajerujesz, czy ja mam Ci zbajerować? :D Wybór należy do Ciebie :D Na razie poziomem wypowiedzi oscylujesz, coś pomiędzy przedszkolem a pierwszą klasą podstawówki :O Sam widzisz, że kiepsko wypadasz w rankingu samców, zarówno pod względem osobowości, jak i potencjału podczaszkowego. :D

Dark side..to nie jest tak...przeczytaj co pisze wera...pisze mi o jakims obiedzie o produktach..., ze zaprasza mnie itp po co to pisze? skoro nie ma takiego zamiaru, pisze dla samego pisania? zabicia nudy...a moze to jest jej flirt? moje ogloszenie jest realne :)

Gość dojrzała_kobieta
Leszczy próbujących mnie skubnąć mam wokół siebie mnóstwo. Nie wyróżniasz się wśród nich niczym. Taki sobie napalony małolat jesteś co myśli, że skoro jestem starsza to czegoś Cię nauczę. Ja potrzebuję prawdziwego mężczyzny, a nie chłopca. Jeśli myślisz, że kobieta powinna zająć się Twoją edukacją, to jesteś w błędzie. Dojrzała kobieta ma dużo większe wymagania nią małolata, dlatego nie powinieneś celować tak wysoko. Za dużo Ci się wydaje :-)

A tu gdzieś jest flirt? :D Nie zauważyłem, czekaj no mikroskopy zmienię na większe :D

No bo ja nieśmiała jestem, nie potrafię ci wprost napisać, że marzę o wypolerowaniu Ci gały na połysk przemysłowy wysokiej klasy. :(

dojrzala kobieto nie znasz mnie a juz oceniasz ? mina Twojego zdzwienia moze byc bezcenna :)

dojrzala...nie chce sie wyrozniac na forum wsrod ludzi ktorzy zyja tylko fantazja i pisaniem w internecie albo krytykujacych wszystkich dookola

brunne -> ocenia to co sobą tutaj reprezentujesz. Jak już napisałem, słabo wypadasz, Twoje wypowiedzi są nijakie :D Polecam więcej energii, zapału w to co robisz, facet powinien wiedzieć jak kobietę zbajerować, powinieneś wykrzesać trochę charyzmy, błysku w oku. Nawet dzieci w gimnazjum wysyłają bardziej sensowniejsze esy niż te Twoje wypowiedzi :D Serio.

Gość dojrzała_kobieta
No właśnie. Cały problem w tym, że małolatom się wydaje, że mają możliwości i życie erotyczne na poziomie Marka Davisa. A potem się okazuje, że wytrzymują 3 minuty i kończy się szaleństwo. Oceniam po tym co widzę w Twoich postach. Seks to nie wkładanie kutasa we wszystkie dziury i spust po kilku minutach. Nie potrafisz stworzyć wokół siebie klimatu nawet na forum, to znaczy że nic ciekawszego nie masz do zaoferowania na mailu, a już na pewno nie w realu.

JaG jA ByuAm We GiMnA$JoOoOoM tO KoMuRkI MjElI tYlGo BiZnEZmEnI. :( HyPa DlATeKo Do DziŹ NjE OpAnOFaUam TeJ TrOoOoOoDneY $hTóGi EsEmnESoFaNjA. :(

Gość mentosss
dojrzala kobieta ile masz lat....

Gość dojrzała_kobieta
39

Dojrzała Kobieto - masz rację. Nawet ja potrafię, jeśli chcę, urzekać swoją osobą, a wiem, ze niektórym może się to wydawać nieprawdopodobne. :D

15-16. Zaraz idę sie spełniać kulinarnie. Nie omieszkam zaśmiecić tego topiku informacjami o swoich poczynaniach. :classic_cool:

Gość dojrzała_kobieta
Vera, ja wcale Cię źle nie oceniam. Jesteś czasem przesadnie wredna i pyskata. Ale dość inteligentna z Ciebie bestyjka. Odpowiedni mężczyzna utemperuje Twój charakterek i będzie z Ciebie całkiem fajna pani :-)

Gość mentosss
"podoba" mi sie Twoj wiek.. z jakiego woj jestes?

Gość dojrzała_kobieta
mentosss, daj sobie spokój :-)

Gość mentosss
jejku ale Ty zgryzliwa jestes:) z czym mam sobie dac spokoj ?