Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunne

szukam dojrzalej....

Polecane posty

Gość dojrzała_kobieta
Internet nie ma tu nic do rzeczy. Nie umawiam się z chłopcami i mężczyznami, którzy nie mają nic do zaoferowania. Czy to w realu, czy przez net. Wszystko jest możliwe, jeśli pojawi się samiec obłędnie zaznaczający swój teren. Za takim mężczyzną pójdzie kobieta i tylko przy takim będzie miała miękkie nogi :-)

Gość mentosss
dojrzala chyba jeste ulegla kobieta..:)

Gość dojrzała_kobieta
Co znaczy uległą? Powiedz mi co rozumiesz przez uległość?

Koleżko, zostaniesz moim chłopakiem przez internet? Nie mam pod co strzelić z palca. :D

Gość mentosss
dojrzala, rozumiem tak, ze kobieta lubi jak facet przejmie inicjatywe ale nie tylko w lozku...jest lwem a kobieta jest slodka i niewinna

mentosss -> ja lizusem, oj bracie nie znasz mnie :D Ostatnio, na parkingu w markecie, postraszyłem gościa z niekompatybilną facjatą przednim zderzakiem auta, wiesz trójka, 4 tyś obrotów i klapki miał zdjęte, powaga :classic_cool: Wózek też zgubił :classic_cool:

Gość mentosss
dojrzala?

Gość dojrzała_kobieta
Lubię mężczyzn silnych i władczych. Robić w domu za mnie niczego nie musi, na rękach noszona nie lubię być. Uznaję równy podział obowiązków, nie jestem leniwa i nie potrzebuję być obsługiwana. Jeśli chodzi o seks, to lubię być dobrze wydymana. Definicji dobrego dymania Ci nie podam, bo nie da się tego określić dosłownie. Mężczyzna ma być mężczyzną, podnieca mnie tylko ten, który potrafi mną zawładnąć i doprowadzić do uległości. Słaby samiec, który tego nie potrafi niech idzie na zające polować. To, co mam oddaję najsilniejszemu. Lubię współzawodnictwo, wyzwania. Randka może być dla mnie nawet w lesie w trakcie wspólnego uprawiania sportu. Możemy razem się ścigać i sprawdzić kto jest w lepszej formie. Jak mnie złapie, to w nagrodę jest bzykanie, jak nie to żegnam i każdy wraca do siebie. Bez żalu z mojej strony, nie lubię słabszych od siebie mężczyzn. A jeśli mi ktoś zaproponuje na randce spacer, nagle przypominam sobie o tym, że coś ważnego mi wypadło i muszę lecieć. Nie znoszę nudy, patrzenia w gwiazdy i opowiadania pierdół. Właśnie taka jestem :-)

Vera -> ja też nie biję, ale jak zaczepiają, morda nie szklanka, honoru stada trzeba bronić :classic_cool: Grzecznie prosiłem jak człowieka, nie pomogło, facet miał pecha :D

Gość mentosss
dojrzala..czyli krotko mowiac lubisz adrenaline i spontanicznosc, w seksie ogien. podobasz mi sie

Dalej nie lubię agresji. Sama dostałam kiedyś po mordzie od jakiegoś idioty, który kopał psa a ja, zło wcielone, zwróciłam mu uwagę. :O

Gość dojrzała_kobieta
No to kończymy temat co? Ja Ci opowiadam pełnymi zdaniami co lubię a Ciebie stać jedynie na "podobasz mi się". Nie dajesz sobie rady :-) Żegnam

Vera -> ja też grzecznie zwróciłem uwagę, że kobiety z bara się nie traktuje :O Damskich bokserów nie toleruję, dostał warna, potem zaliczył bana :D

Gość mentosss
dojrzala nie lubie pisac o sobie w obecnosci ludzi mocnych w gebie i prowokujacych , moge podac Ci mojego meila, tam porozmawiamy i najwyzej sie pozegnamy, jesli nie trudo

❤️ dla kolejnej dojrzalej kobiety nadzwyczaj sie ciesze, ze pojawila sie nastepna dojrzala kobieta. do tej pory bylysmy tu we dwie. wladzia i ja. no ale ja sie nie licze, bo wladzia jest starsza i bardziej doswiadczona :D ciesze sie jednak, ze mam taka mantorke. a dzisiaj pojawilas sie TY :) czytjac twoja ostatnia wypowiedz zaczynajaca sie od slow "lubie mezczyzn..." zobaczylam siebie od pierwszej chwili stalas mi sie bliska :D moze kiedys sie spotkamy ? na stronach tego forum ;) mam taka cicha nadzieje 🌻

Mentos, nie sil się na zayebistość, przecież widać, ze zdania porządnego sklecić nie umiesz i jesteś nudny jak flaki z olejem. Biceps Ci się wyrobi od wciskania F5. :D Koleżka - podobno jest równouprawnienie, ale powiem, że miał niezłego plaskacza, bo aż mi okulary spadły. :O

Gość mentosss
vera usilujesz byc fajna ?

Gość mentosss
dojrzala jestes tutaj?

Nie mam potrzeby szarpania się na fajność. A teraz szybciutko, otrzyj łzy, włącz redtuba ii zabryzgaj monitor. 🖐️

Gość mentosss
dziewczyno jestes tragiczna

Dlatego, ze śmieję się z twojej desperacji? To tak, zgadzam się - jestem postacią tragiczną. Chyba płakłę.

Gość mentosss
kurwa jakiej desperacji o czym ty pieprzysz????????? jaki masz cel piszac na tym forum?