Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to sie robi???

Jak golic miejsca intymne??Jak to robicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość Jak to sie robi???

Golilam zyletka,ale boje sie ze sie tam przetne,jak golic te miejsca?

Gość Jak to sie robi???
gorzej blizej warg;/

Gość Jak to sie robi???
ojacie;( nie ma innego sposobu?

Jeżeli golisz maszynką musisz pamiętać o tym żeby maszynka zawsze była ostra! Tańsza,droższa ale koniecznie ostra, inaczej zrobisz sobie rzeźnię :/ Co do innych metod to próbowałam plastrami kiedyś, ale nie zniesłam i dałam sobie spokój :D

Gość frurttis999
też to przerabiałam, ale po pierwsze nie było dokładnie, a po drugie włoski szybko odrastają, więc szukałam innej metody. Ale przyznam, że chyba nie ma lepszej niż depilacja laserowa, ja sama byłam na takiej w Studiu Laser i jestem zachwycona z efektów, dokładnie i co ważne, że te efekty się długo utrzymują.

Gość gość
ja przerobiłam i maszynkę i pastę cukrową i wosk, chciałam też depilatorem, ale ból był nie do zniesienia. Dlatego sie zastanawiam, czy nie pójść na depilascję laserową, szczególnie, że za jakiś czas mam urlop a tutaj http://kobieta.dziennik.pl/piekna-i-zdrowa/artykuly/430840,depilacja-laserowa-czy-warto.html wyczytałam, że teraz to jest ostatni dzwonek na to, żeby się takiemu zabiegowi poddać. A jak któraś was była to chciałabym poznać wasze opinie, co do efektów.

Gość gość
no i maszynka ma jeszcze jeden minus, niezbyt trwałe efekty są lepiej jakaś właśnie fotodepilacja czy laser w SL. najlepiej jest wybierać taki rodzaj depilacji, który będzie jak najbardziej trwały

Gość gość
Jak to trwały,nie poprawia sie natury,skoro włosy maja tam byc to znaczy ze maja i tyle

Gość bezmajtek
Mnie tam tam tak podnieca, gdy jestem na zero, ze na galoz bym wlazlach, hej

Gość gość
Ja już przestałam golić, bo miałam straszne podrażnienia, bąble, krosty z ropą itp. a maszynki miałam zawsze nowe i jednorazowe. Skórę też dezynfekowałam i nic to nie dało. Niedawno dowiedziałam się o depilacji pastą cukrową i bardzo ją polubiłam. Wiadomo, że trochę to kosztuje, ale ja np. nie palę papierosów więc na takie przyjemności mogę sobie pozwolić :)

Gość gość
trza jeno rwać rwać rwać i patrzeć abyk równo puchło.