Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaa23l

Czy mogę tak zrobić?

Polecane posty

Gość anetaa23l

Jeśli mój mąż się nie zachowuje jak powinien... Jesteśmy ponad rok po ślubie, a prawie 3 razem mieszkamy. Na początku było świetnie. czuły, dobry w łóżku, po prostu świetny. A niedawno się całkowicie zmienił... Zaczął pić przez co stracił pracę... Coraz częściej są awantury... Próbowałam od niego odejść, ale nie mogę... Jak powiedziałam, że to koniec to mnie pobił... Teraz zastanawiam się czy nie uciec od niego bez słowa, tyle że on ciągle siedzi w domu i pije... A obawiam się, że skoro wie gdzie pracuję to może mnie nachodzić w pracy... Nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić....

Gość powiedz mi kochana
czego od nas oczekujesz? jesteśmy obcymi ludźmi nie znamy cie ani Twojego faceta. "Na początku było świetnie. czuły, dobry w łóżku, po prostu świetny." związek oceniasz na podstawie tego czy był dobry w łóżku? żal... nic dziwnego, że Cie tak traktuje.

Gość anetaa23l
ech... niczego nie oczekuję, po prostu już nie wiem co robić... Facet, który przez pierwsze dwa lata związku nie pił, pracował, szanował mnie i wspierał nagle się zmienił po ślubie, jak dla mnie to dziwne

Siedząc w tym związku nie unikniesz konsekwencji,wiec nie bój sie konsekwencji rozstania,pojdz na przod bo nic nie tracisz i tak potrafił podniesc na Ciebie reke i zapewniam,że zrobi to po raz kolejny i przy coraz to głupszych powodach bo zobaczył ,ze mimo tego iz Cie uderzył dalej z nim jestes...

Gość oni się nie zmieniają...
może byłaś zaślepiona i nie widziałaś wcześniejszych sygnałów, że coś nie tak. Oni po prostu udają miłych i słodkich,ale tacy jacy są naprawdę da się wychwycić.

Gość do ale dupny temat
zgadzam się tu kobiety są same sobie winne, biedne zakompleksione ofiary życiowe. Jak ja chcę coś zrobić to robię, a nie pytam się na kafe obcych ludzi idiotko. Chcesz być bita i czuć się jak szmata? zostań z nim do końca życia i zróbcie sobie 6 dzieci...