Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76u8768r76897

NIe wiem co dalej z moim związkiem czy ma to sens skoro ona mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość 76u8768r76897

Mam już dosyć swojej dziewczyny.Jesteśmy razem cztery miesiące, starałem się o nią od samego początku,zakochałem się w niej na zabój a ona z początku pochodziła do mnie z dystansem.Później ok wszystko przekonała się i zaczęliśmy chodzić.Ale od początku było to wkurzające, okłamywała mnie z głupimi błahostkami typu gada mi że jest w domu a później okazuje się że była na piwku z koleżanką.Często przy znajomych i rodzinie dogryzała mi głupio.W ogóle większość spraw traktuje dla siebie, nie dzieli się niczym i nie chce rozmawiać.Czasem mam wrażenie że ona jest ze mną bo tak jej wygodnie ale żeby dać mi uczucie i szacunek to już nie.Są jakieś tam dni kiedy jest kochana ale to dosłownie można na palcach policzyć.Jestem dla niej najlepszym facetem jakiego miała, poprzedni ją wykorzystywali i traktowali jak śmiecia, ja jej daję wszystko, miłość, szacunek, bezpieczeństwo a ona i tak tego sobie nie szanuje.Z początku przymykałem na to oko ale od jakiegoś czasu zaczyna mnie to wkurzać bo nie spieprze sobie kolejnych lat tak jak już to zrobiłem z moją byłą która też mnie nigdy nie szanowała.

Gość hjgcmkkkk
ja mam podobie, ale ja jestem kobieta. wlasnie dzis rano facet mi napisal papapa na zawsze ale czesto tak pisze nie szanuje a ja go kocham, to jest toksyczne bo odkad mnie rzucil to potem sie spotykalismy , i jest tak np 2 tyg jest ok, on zakochany , ja sie nie narzucam, nawet nic nie mowie ze kocham ze tesknie ..a on nagla z dnia na dzien olewa i usuwa mnie z portali czy z gg od jakiegos czsu kontaktujemy sie przez neta lub fon , bo dalej od siebie jestesmy ale ja nie rozumiem, bo nic mu nie robie, facet ma klopoty zdrowotne i zauwazylam ze jak sie zachowuje tak samo jak inne kolezanki to on jest jakis dziwny

Gość Musisz to przepracowac. Czesto
nieswiadomie powielamy wzorce z domu rodzinnego albo z innych powodow wybieramy partnerow o podobnym typie osobowosci mimo ze na 1szy rzut oka wydaja sie skrajnie rozni. Musisz sie zastanowic czemu zawsze wybierasz dziewczyny ktore Cie nie szanuja. Moze desperacko spieszysz sie z nowym zwiazkiem bo nie umiesz byc sam? Nabierasz sie na pozory? Zwracasz uwage glownie na urode? Co do zwiazku - porozmawiaj z nia szczerze co Ci nie pasuje, a jesli nic sie nie zmieni oczywiscie zakoncz to

Gość 76u8768r76897
Rozmawiałem już z nią na te tematy, mówiłem jej co mnie boli to zawsze mi odpowiada w stylu "kootek no prosze cie to zarty sa przeciez nie zlosc sie " itp ale na mnie juz to nie dziala .Wieczorami piszemy smsy czy tam rozmawiamy przez gg to wyznaje mi milosc a na drugi dzien jest zimna jak lod, jak sie spotkamy to bywa wredna , opryskliwa totalne dno i charakter którego ja nie jestem w stanie akceptować bo wyniosłem z domu kulturę i wiele dobrych wzorców.