Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mloda wdwef

Panna młoda spiewa na weselu dla mlodego

Polecane posty

Hej, chcialam na wlasnym weselu zaspiewac piosenkę dla mlodego i zagrac na gitarze. Co byscie pomysleli jako goscie? Niepotrzebna szopka czy ok?

Gość wniosek prosty
niepotrzebna szopka bo za chwile będziecie sie rozwodzić

:)

Gość 0_o 2525
Niepotrzebna szopka.

panu mlodemu sie spodoba, ale nie wiem jak goscie

Gość urocza czrownicaa
nie zla szopka, panna mloda spiwa i gra na gitarze dla pana mlodego, zrob jeszcze fikalki i szpagat

Chciałabym zagrać coś z repertuaru Behemotha, co o tym sądzicie?

Gość 0_o 2525
To jeszcze powiedz po co chcesz mu śpiewać. Przecież będzie ślub, wesele to jest oznaką tego, że się kochacie. Powiem tak, ja na miejscu gości czułabym się zakłopotana, może nawet zażenowana (mówię za siebie i jak ja to odbieram). Przecież możesz mu w domu zaśpiewać. Uważam, że wyskok z tą piosenką to już by było przesłodzenie. Wam może i byłoby miło, ale nie wiem jak goście.

chcialam zaspiewac tylko jedna piosenką z dedykacją dla niego... szkoda ze tak odbieracie to, moze bede miala lepszych gosci.

Gość dshsdfd
No... to chyba zależy jak to zrobisz.... Jak będzie wyglądało samo wesele? Czy będą jakieś inne podobne "punkty wieczoru"? Ja tam myślę, że jak chcesz, to zrób i w dupie miej opinie gości :)

Gość Otto
popieram w całości kinky

goście sie nażrą i napoją jak świnie to bedzie im obojetne nawet jak bedziesz fałszować jak premier :P

Gość Otto
popieram w całości kinky

wesele normalne, bez udziwnien. chcialabym, zeby gosciom tez sie podobalo. Jeszcze nie myslalam nad piosenką, napewno cos o milosci ale moze byc wesole

Gość 0_o 2525
Pewnie, że to jej sprawa czy zaśpiewa. Ja napisałam jakbym się czuła podczas takiego występu. Wydaje mi się, że śpiewanie piosenki dla świeżo poślubionego męża to przesada i jakieś takie intymne...no nie wiem. Jeżeli chcesz to zrobić na pokaz i pokazać jak bardzo go kochasz to chyba nie jest najlepsze wyjście. Sam ślub będzie dla wszystkich (dla was samych też) dowodem na wasze uczucie.

po alkoholu w ogóle wszystko sie wszystkim podoba :P rób swoje, ja bym na miejscu pana młodego po takiej piosence nosił Cie na rękach a w nocy dał eden swoim językiem :classic_cool: :P

Gość 0_o 2525
To może lepiej coś wesołego, zeby może faktycznie panu młodemu było miło, żebyście się pośmiali itd. Jak o miłości to nie :P Ja nie lubię po prostu takich rzeczy, dlatego wypowiadam się tak negatywnie. Nie obrażaj się autorko, bo nie piszę w tym celu. Ludzie są rózni i nie każdy coś takiego akceptuje. Fakt, że to jest wasze święto, ale zapraszasz też gości, którzy różnie mogą na to zareagować.

Gość vbm
boże co za szopke chcesz odstawiać,nie osmieszaj się

Gość a czemu niee??
Jak potrafisz ładnie spiewać, to co sie przejmujesz? to tylko pare minut, po nastepnym toascie goscie nie beda pamietac :) Ja na moim weselu też będę śpiewać, tyle że dla rodziców.

Gość bjsbhjsd
Ja też czułabym się zażenowana. Tak jak się czuję gdy oglądam parę młodą, która podczas pierwszego tańca odwala jakiś układ pseurochoreograficzny. Wzbudza to śmiech i politowanie. Co w ogóle ma na celu to śpiewanie? Jakiś prezent to ma być dla niego? Wyznanie miłości? Wszak bierzesz z nim ślub, przysięgasz na całe życie przed tłumem osób. Tego piosenka nie przebije. Dla mnie to żenujące i dziecinne.

Gość Otto
popieram w całości kinky

Gość ja na Twoim miejscu
PRZEPRASZAM CIe, zel musze to napisać. Zanim tu weszłam byłam pewna, ze znasz ten przesąd :-P myślałam,z ę Twój nik to przyszła młoda wdowa :-O :-( W moich stronach mówi się, że jesli młoda śpiewa na swoim weselu to nieszczescie sobie szykuje :-O wiem,z ę głupie i mamy XXI wiek, ale przesądy nie wzięły sie z niczego. Lepiej mu pośpiewaj w sypialni

Gość enecie
totalna zenada ,nie rób szopki z czegoś co juz jest szopka samą w sobie

Gość ja na Twoim miejscu
śpiewanie to pikuś, ale jak Ty będzies odstrzelona i odpisowana w białej sukni siedzieć z gitarą to będzie żałośnie śmiesznie. Co inengo gdybyście mieli styl ala hipppi i miałabys prościutką lekką zeiwną sukienkę, rozpuszczone luźno i niedbale włosy, ale ty pewnie z kokiem na głowiek bedziesz odwalać Behemoty :-P :-D

Gość Otto
wiem co mówię , zgadzam się się z tobą w całości kinky. krótkie wypowiedzi ,ale jak bardzo rzeczowe. b r a w o

Gość enecie
czy tu taki zwyczaj,ze debil rozmawia sam ze sobą czy to przypadek :-D