Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mloda wdwef

Panna młoda spiewa na weselu dla mlodego

Polecane posty

Gość Otto
niestety skarbówka była pierwsza i wzięła 75 proc. ale i tak jestem szczęśliwy.

Jak nie bedziesz szczęśliwym obywatelem to wsadzą Cie do puszki i bedziesz tak czy siak kradł podatki jak posłowie :P

Gość hrtuolk
jestem na tak, ale tylko jesli wiesz, ze rzeczywiscie umiesz spiewac i masz ladny glos.. a przede wszystkim - jesli tak jets na prawde, a nie tylko Tobie sie tak wydaje :)

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
moze bede miala lepszych gosci. No tak, typowe, przylazła laska na kafe z pytaniem, prosi ludzi o opinie, a jak się z nią nie zgadzają i nie przyklasna to jedzie z takimi komentarzami. Żałosne. Byłam na weselu nak tórym młoda śpiewała dla męża. Niektórzy ludzie wyszli, nirktórzy powstrzymywali śmiech, na wszystkich twarzach widziałam zniesmaczenie, zmieszanie,zażenowanie, późnioej jakieś skąpe oklaski się rozległy. Masakara, chcesz się osmieszyć to proszę bardzo, ale to kiczowate, cukierkowe, w złym stylu i koniec, twoje oburzenie tego nie zmieni. Zaśpiewaj tylko dla niego w oc poslubną labo tak po prostu w zwykły dzień w nie uzewnetrzniaj się przy ludziach. Na tym weseleu o którym pisze to nawet rodzice tej dziewczyny byli zniesmaczeni, wyszło sztucznie i teatralnie, coś tragicznego.

Gość Otto
e tam, zapomną , a ty sobie za 20 lat puścisz nagranie . niezapomniana chwila . popieram kinky

Gość wypowiewm się i ja, a co!
Jakoś tego nie widzę, byłabym zażenowana jakbym coś takiego widziała na weselu. Ślub to jest w ogóle niezapomniana chwila, tak pięknie to wyglada tylko na filmach amerykaskich, ktorych chyba za dużo obejrzałaś, w polskich,weselnych warunkach to wypadnie tragicznie.

Gość Otto
nie daj się - zaśpiewaj, dorzuć delikatny striptiz. będzie cudownie, nikt nie będzie pamiętał o śpiewie

To "se" śpiewaj,kogo to obchodzi co zamieerzasz robić? Zwykle para młoda tańczy z sobą pierwszy taniec.Na wsi pewnie spiewa panna mloda?

Gość Otto
czyżby wieś była gorsza od miasta.ciekawy pogląd

Funia, dlaczego od razu wyjeżdżasz ze wsią? Ci ludzie o których ja pisałam to akurat miastowi od pokoleń, wieśniak to i w Paryżu może mieszkać, nie wolno tak oceniać ludzi na podstawie tego skąd pochodzą.

Gość farety
zaspiewać to mu możesz podczas romantycznej kolacji przy świecach sam na sam a po cp przy gościach ? gdybym ja była gościem to po choj mnie obchodzi słuchanie piosenki ? :O w końcu goście sie mają bawić i jeść, dać ci za to forsę i już a ta usiądzie z gitarą i będzie śpiewać w dopie mają twoje śpiewanie ewentualnie będa udawać że ładnie bo tak wypada :O

Gość Otto
dobrze piszesz zosiu

Gość farety
ale głupia baba z tej przyszłej panny mlodej nie wypada żeby na wspólnym święcie ta mu cześc oddawała i symfonie spiewała :O tępa pinda i będzie głowe zawracać i zmuszać gości do słuchania jej miłosnych wywodów może jeszcze zaczniecie się ruchać przy gościach ? żeby zobaczyli jak świetnie dupom rusza twój mąż jak się podnieci żenada , zbyt intymne to na obopólny poklask :O

i zcemu sie bulwersujecie? Zapytałam o zdanie, ale kafe to nie wyrocznia i tak zrobie to co ja bede uwazala za wlasciwe, w koncu to moje wesele, prawda? :D

Gość farety
no śpiewaj śpiewaj tylko wyrażamy opinie żal mi cię tępa pindo zrób mu loda przy gościach i żeby wszyscy bili brawo i dopingowali w rytm

Gość jem ziemniaki
To po gówno pytasz ludzi o ich zdanie, serio, nie kumam takich osób, którzy się bulwersują bo się na forum z nimi nie zgadzają, to po co pytasz?

Otto dobrze piszesz zosiu No w końcu wszystkowiedząca jestem, nie? :classic_cool: Dziękuję🌻.

słowa piosenki którą zaśpiewam : Mężu mój kochany kocham Cię Mężu mój kochany kocham Cię Będę matką twoich dzieci będę karmić je będę karmić je Będę obiad Ci szykowała Skarpetki prała Kocham Cię Kocham Cię Będę deskę klozetową myła Będę dzici twe błogosławiła Jestem dumna w życiu że Jestem dumna w życiu że Będę żoną Twą Kocham Cię i co ? jakie opienie ? zazdrościcie ?

Ale mi wasza opinia nie przeszkadza, nie wiem czemu sie bulwersujesz? To jest forum, mogę zapytac o zdanie i to wlasnie uczynilam:) Masz jakis problem czy co? :D

Gość mąż przyszlej mlodej wdwef
klęknij do miecza i ssij

Gość jesli spiewasz i grasz na tyle
dobrze(!!) ,ze jestes pewna, ze spiew spodoba gosciom ( moze masz doswiadczenia z wystepami) , to ok. To twoje wesele .Mozesz tanczyc, a spiewac juz nie? co za roznica? ja nie spiewalabym, bo robie to fatalnie.

dziekuje, jeszcze caly czas to rozwazam. Natomiast nie wiedzialam, ze to wywoluje takie emocje na kafe:D

Gość dobtavva
upokarzasz się jako kobieta

Gość jesli spiewasz i grasz na tyle
ja tez nie rozumiem, skad takie emocje?. jesli kobieta dobrze spiewa (tak zakladam, bo chyba inaczej by nie próbowała)- to powiedzcie, CO konkretnie jest w tym nie tak? Jedni zamawiaja kwartet smyczkowy, inni DJ, inni zespol ( czasem kiepski), czy wodzireja z dziwnymi zabawami. Kazdy stara sie jak chce i moze. Czy jest jakis staly, obowiazujacy program wesel?

Gość gimabaza gimabaza
No ok autorko wiadomo, ze po to jest forum, ale ty jak się ludzie z tobą nie zogdzili to od razu wyjeżdżasz z "mam nadzieję, że moi goście będą lepsi". Nie myslimy tak jak ty i nas obrażasz, to w takim razie po co piszesz, skoro już wiesz co zrobisz a ludzie ci napisali prawdę? Zamiast normalnie pisać to pierdolisz głupoty o swoich gościach. Mnóstwo jest takich ludzi na kafe i są żałośni.

Gość no i dobrze, że tak wyszło
Wywołujesz emocje na kafe? Hahahahaha, po pierwwsze na pewno nie wywołujesz, po drugie chyba byś chciała, wnioskuję z tonu wypowiedzi, aleś biedna jest.