Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkaneczkaneczka

JUZ NIE WPUSZCZE Z BACHORAMI DO DOMU KOLEZANKI!!!!

Polecane posty

Gość calineczkaneczkaneczka
Ja delikatnie zwracalam uwage,ze rozrabia i zaraz cos stlucze,ona byla tak pochlanieta plotami i opowiadaniem co sie u sasiadow dzieje i w okolicy(bo co ma robic lazi wszedzie)ze tylko powtarzala"spokoj bo w dupe dostaniesz "i dalej plotkowala, ja zwracalam uwage delikatnie, teraz zaluje ze nie krzyknelam!

Gość jak tam z lampą
????

Gość kolejny mit
sluchaj- wez jej powiedz ze ma oddac Ci kase za lampe, a jak nie, to zglaszasz sprawe na police. niech sobie suka mysli co chce, po co ci taka kolezanka. i tak ci pewnie wczesniej dupe obrabiała. myslisz, że jak chodziła do innych koleżanek i sąsiadek, to nie gadała na ciebie? szkoda lampy i kłótni z mezem.

Gość advbljdbnvol
moja córka jak miała roczek i uczyła się chodzić dopiero więc ciągle się przewracała i byłyśmy wtedy u mojej sąsiadki a że ta moja córka wisi mi do dziś przy nodze i jest bardzo nieśmiała to i wtedy stała ciągle przy mnie,ale się przewróciła bo nie utrzymała równowagi i poleciała na taki stolik z jakimś zegarem-prezent ślubny-przeprosiłam i odkupiłam jej identyczny.Koleżanka się nie gniewa o to na szczęście bo wie że jestem uczciwa i że mała zrobiła to nie chcący. a na miejscu tej kobiety to by i sumienie nie wytrzymało.

z lampa to fakt-niech odkupi. ALE NIE możesz mówić że jak bd miała dzieci to bedziesz je pilnowała bo tak się mówi , a jak się ma swoje to rzeczywistośc jest inna i taka prawda.

ja nie lubię jak do mnie wpadają koleżanki z dziećmi... latają po chałupie i zaglądają w każdy kąt.. siedzę wtedy jak na szpilkach, bo nie wiem czy wyrwą kotu ogon, czy przewrócą 120l akwarium najlepiej jest jak siedzą bez ruchu przed tv i oglądają idiotyczne bajki wcinając słodycze. Jak ja idę do koleżanki- to ok- dzieciak niech sobie i na żyrandolu zawiśnie- nie mój i mam to gdzieś

Gość Mama Patryni
Dnia 14.07.2012 o 16:23, Gość calineczkaneczkaneczka napisał:

z dodatkiem nikielu szczotkowanego z motywem takich srebrnych liści ladne listki pieknie wygladala po zapaleniu, szkło Murano, alez mi szkoda , mamie powiem ze juz nie mam(

A co miala zabronic malenstwu zabawy? Musi sie dziudzius wyszalec! Mial szalec u siebie? Szczescie dzidzi najwarznieze niz twoje skoróby ze źmietnika!