Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burzaaaa

Jak radzicie sobie z samotnością?

Polecane posty

Gość 8949
wspolczuje

Nie radzę sobie, bo to nie jest mój naturalny stan, ale zawiodłam się na ludziach. Bardzo.

Rhovannion Ojejus, co sie dzieje w Twoim zyciu, ze tak zle sie czujesz? Jestes typem domatorki/a czy wynika to z czego innego? Czlowiek jest stadny, nie mozna byc samemu :(?

Rhovannion Ojejus, co sie dzieje w Twoim zyciu, ze tak zle sie czujesz? Jestes typem domatorki/a czy wynika to z czego innego? Czlowiek jest stadny, nie mozna byc samemu :(?

Nic. Tak po prostu jest. Jestem samotną osobą, bardzo brakuje mi mężczyzny u boku. Od 8 lat mieszkam całkiem sama, w pustym mieszkaniu, znajomych mam raczej tylko na imprezy, za daleko od siebie mieszkamy, żeby utrzymywać bardzo bliskie kontakty. Jak przychodzi co do czego, to zostaje ze swoimi problemami totalnie sama. A ja zdecydowanie nie jestem domatorką, brakuje mi codziennego kontaktu z kimś miłym. No, ale ja zawsze jestem sama.

Gdy czuje się samotna po prostu wychodzę do ludzi ! ;) kocham życie i na samotne spedzanie wszelakiej ilosci czasu szkoda go

Gość laulenka88
Do samotności jako braku partnera/przyjaciół po prostu przywykłam.

Najlepiej tez zastanowic sie czy mamy przyjaciol? takich prawdziwych, czy tylko ludzi z ktorymi imprezujemy?

burzaaaa chcieć to móc ;) rok temu zamiszkałam w innej częśc eu i jakoś tych znajomych trzeba było poznać,troszkę dystansu do siebie i w drogę

Po co Ci impreza? Co Ci to da? Ja na imprezy teraz nie chodze, pozniej zamiast na impreze pojde na spacer z psem i z kumplem, chociaz bede miala pewnosc, ze nie musze pic zeby sie dobrze czuc, juz tak nie chce, ale jak wolisz, baw sie dobrze, tylko nie przeginaj z tymi imprezami ;) pozdro ;)

ammarie Ja to wiem, mam gorszy moment w swoim zyciu, ale nnie poddaje sie, wtedy dam satysfache tym , ktorzy tylko czekaja, az noga mi sie podwinie,a fuck im w dupe, nie poddam sie ;):) Spadam juz bede pozniej pozdrawiam wszystkich ;*

Co mi to da? Potańczę sobie, pobawię się ze znajomymi. Powygłupiamy się i tak alej. Będę miała okazję się ładnie ubrać, zrobić wyjściowy makijaż, ułożyć włosy. Ja nie mam kumpli, z którymi mogę chodzić na spacery. I nie muszę pić, żeby się dobrze czuć. W ogóle stronię od alkoholu, max jedno piwo na całą noc zabawy. Poza tym: gdzie mam poznać faceta? w domu? W autobusie? Na imprezie jest spora szansa, że jakiś na wpół ślepy desperat się zainteresuje, może nawet poprosi o numer telefonu. Niby nigdy się to nie stało, ale nadzieje można mieć zawsze. Wczoraj też byłam. W końcu jest weekend, moje ostatnie wakacje w życiu.

''czulam sie samotnie i spotkalam sie z kolega, bardzo ladnym'' Spotykasz się z kolegami na seks?

No widzisz dominik, niektórzy ludzie go uprawiają, ale nie smuć się. Zawsze do swojego przegranstwa mozesz dorobic sobie filozofie.

Gość a kim ty jesteś
że się tak o nas troszczysz?

Nie radzę sobie, ale się przyzwyczaiłam. Każdy kontakt z drugim człowiekiem to dla mnie święto... Szczególnie kiedy nie mam faceta jak teraz, a jak mam faceta to całkowicie się skupiam na nim. A radzę sobie tak, że oglądam filmy, national geographic itp, czytam, rozmawiam z moimi psami, pisze wiersze i rozwijam umiejętności w ezoteryce.