Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurka2000

Czy przeprowadzilybyscie sie dla faceta

Polecane posty

No a gdybyś wygrała w lotto 10 milionów - to byś szukała tylko takiego, który posiada aktywa podobnej wartości? ja bym - chill out! :) Pieniądze i tak są g***o warte ;)

Gość ja bym sie nie przeprowadzila
Jakbym wygrala to bym skakala pod sufit! Dlaczego mialabym szukac kogos z podobnymi aktywami? Jakie to ma znaczenie? Tez bysmy dawali po rowno ;) A ze pieniadze szczescia nie daja to moze powiedziec ktos, komu nigdy ich nie brakowalo ;)

No nie do końca, ja w młodości nie miałem nadwyżek, nie brakowało nigdy na chleb, ale kokosów nie było (chociaż pierwszy w okolicy miałem BMX-a, górala, komputer :D), obecnie posiadam nadwyżki, na nic nie brakuje i mogę śmiało powiedzieć, że pieniądze szczęścia nie dają. A czy za pieniądze można kupić trochę szczęścia? - pewnie tak, można mieć szybkie samochody, sprzęt najwyższej klasy, ale spokoju ducha i zadowolenia z życia, na dłuższą metę, takie dobra nie zapewnią. A Ty możesz powiedzieć, że pieniądze szczęścia nie dają? (tak, sprawdzam jak to u Ciebie z brakami ;) ).

Ja nie moge tak powiedziec, bo uwazam ze daja szczescie. A juz na pewno Twoj upragniony "spokoj ducha" i "zadowolenie z zycia". Ba nawet jakbys sie uparl to i milosc daja i przyjaciol :D Udanych zakupow 🖐️ nie badz rozrzutny, bo co latwo przyszlo latwo poszlo :P

Gość ja pani wasza
po swoch dniach znajomosci co to wogole ma byc ,po 2 tygodniach to co innego ale po 2 dniach raczej bym sie bala ryzykowac jak juz to wolalabym zeby facet wprowadzil sie do mnie chociaz to tez ryzykowne wiec moja ostateczna odpowiedz brzmi nie

Gość Eric'sSon
ja bym - ale w jakim sensie dają szczęście? - może sprawiają, że nie trzeba się zamartwiać? ;) = spokój finansowy. Heh, no, ale co to za miłość, przyjaźń za pieniądze? Wypraszam sobie, to ciężko zarobione pieniądze, w pocie czoła i przy ogromnym wysiłku! :D Rozrzutny nie, w Lidlu więcej niż 200-300zł nie wydasz na podstawowe zakupy żywnościowe :classic_cool:

Tu znow musze poprzec... 2 dni to jest mniej niz nic. "W tygodnie...nie jest wiele ale ja po 2 tygodniach zanieszkanlam z moim.

ja się przeprowadziłam, a w rodzinne strony jeżdżę jak mam wolne od pracy, nie żałuję

Gość Puste gadanie
Nie zadawaj głupich pytań.Jak chcesz to mieszkaj! Niektóre dziewuchy są głupsze niż ustawa przewiduje! Chłopaki tylko orać,orać,teraz coraz wiecej takich idiotek jak ta tutaj!

Im mniej zmartwien tym wiecej szczescia przeciez ;) Zaleznosc odwrotnie proporcjonalna ;) Za za pieniadze w dzisiejszym swiecie mozna miec wszystko ;) Moze i jakos tej milosci/przyjazni watpliwa ale jest? Jest! ;) Jak widac nie ta klasa/poziom. Ja za podstawowe zakupy place 10x mniej :D Pieniadze daja szczescie :D

Gość kasaa
haha chyba żartujesz,to mega nieodpowiedzialne

Gość kasaa
haha chyba żartujesz,to mega nieodpowiedzialne

Jeszcze by sie okazalo, ze to lowca narzadow jest :D