Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nasty94

Mam problem z chłopakiem !! POMOCY ! ! ! !

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 8 miesięcy, wszystko jest dobrze, jest miły , opiekuńczy czuły, miał ciężką przeszłość i go rozumiem. Jest bardzo wrażliwy, nie raz jak sie pokłócimy to on pierwszy mnie przeprasza nawet gdy ja zawiniłam czasem jak sie pokłócimy to mówi, ze jest do niczego, że jest zły i niedobry, chyba ma niskie poczucie własnej wartości. Któregoś razu powiedział zebym sobie kogoś innego znalazła bo on jest di\o niczego a poźniej się popłakał.. i to nie raz płacze . rozumiem można być wrażliwym ale nie raz mam poczucie winy i go przepraszam bo mi go żal . Możecie mi to wytłumaczyć, jak postępować gdy jak sie pokłocimy on mowi , ze jest do niczego , przeprasza mnie płacze a ja mam poczucie winy. ? .

Gość Puste gadanie
Dziwny ten Twój facet? W każdym związku zdarzają się sprzeczki,ale żeby z tego powodu płakać? Taki widocznie miękki jest i już.Powinnaś porozmawiać o tym,przeciez w życiu nie zawsze jest sielanka.Raz jest lepiej,a raz gorzej! Życie to nie je bajka!!!

Ja bym mu powiedziała "nie pierdol! Myślisz, że gdybyś był taki beznadziejny byłabym z tobą? Kochanie, ja mam dobry gust ;)"