Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka_88

lody, lody, lody

Polecane posty

Mój facet lubi lody jak każdy. Mnie to średnio bawi. Jednak żeby zrobić mu przyjemność to czasem się zgadzam. Czy będzie mi to lepiej "smakować" jeśli użyje np. truskawkowych gumek czy jakich innych również przyjemnych w "smaku? Oczywiście do loda ściągnę gumkę już.... Co o tym myślicie dziewczyny? Prawiki zamilczeć, nie wypowiadać się.

Gość DJ_ZŁOTA_WANNA
Prezerwatywy smakowe to słabe rozwiązanie. Tak naprawdę smak samego nasienia jak i naturalnych fluidów uzależniony jest w głównie od diety Twojego partnera. Przede wszystkim musi spożywać dużo owoców i unikać czerwonego mięsa/ostrych potraw, słyszałem że ananas daje dobre rezultaty(niestety nie jestem nań uczulony więc nie potwierdzam). Warto może w takim wypadku pójść na kompromis? Twój partner poprawi swoją dietę pod tym kątem dzięki czemu Ty chętniej będziesz praktykować z nim miłość francuzką. Uwierz mi, różnica jest ogromna :D Są też smakowe lubrykanty przeznaczone specjalnie do stosunków oralnych, zapewne też pomagają ;) Można też poeksperymentować z słodkimi produktami spożywczymi, sporo frajdy ;) Oczywiście oral to zabawa dla 2 graczy, więc przyjmuję iż Twój partner odwzajemna Twoje starania, jeżeli nie, to oboje wiele tracicie! Mam nadzieję że jednak przekonasz się do miłości oralnej i życzę wam jak najbardziej udanego życia intymnego

Gość ja juz wiem a ty juz to wiesz
stosowałam lubrykanty o roznych smakach do orala ale sa ochydne i niedobre

Loda w gumie? Może skarpetę nadziej? :/