Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdfkjdfkjdfkjdfkjfdkjdf

Jak podłączyć klawiaturę do laptopa?

Polecane posty

Klawiatura którą chce podłączyć ma następujące kabelki: USB, okrągły wtyk(nic nie ma na nim narysowane), wtyk z narysowanymi słuchawkami, wtyk z narysowanym mikrofonem, wtyk z narysowaną klawiaturą. Próbowałam podłączać na wszelkie sposoby, ale nie działa.

Gość SeniorKrezus
Jak podłączysz przez USB to powinno działać, jaki model? = może są sterowniki.

A4TECH. Strasznie podobna do o tej( różni sie tylko tym ze u mnie jeszcze wystaje kabel z rozgałezieniami tymi co opisalam i obrazeczek nad numeryczną w niej jest inny( ale to nie ma chyba wiekszego znaczenia) http://www.electroworld.pl/kupic_img/392e330d3b48112de57edc00727ad1fd.jpg Wgrać jakies sterowniki?Jakie? Dzieki z gory za odp

To podaj jeszcze jaki to model - z tyłu będzie napisane. Jak podłączałem kiedyś klawiaturę do notebooka to działała od razu, jak możesz to sprawdź czy ona działa (z innym kompem).

Gość kaskaaaaaa
a po oc ic klawiatura dodatkowa przy laptopie ??

Model: KL-7MU Do innego kompa nie podłącze, bo mam tylko ten( laptop). Skąd sciagnac sterowniki??

Gość tak to widze
sprawdz ---czy porty usb masz sprawne wtyk okragly z klawiatura wsun do gniazda z tym symbolem na laptopie sprawdz w menage czy klawiatura jest widoczna ......

Gość hjhkhkhhhhhhhhkhkkhkhh
jest podłączona, ściągnął mi sie program iKeyWorks 7.72 widoczny w malej ikonce w prawym dolnym rogu, jak klikam na niego to mi sie pojawia okno( Właściwości:Klawiatura), Sterownik ściągnęłam, otworzylam zzip'owany plik"SETUP", zainstalowalo wszystko super, ale jak sprawdzam czy da sie pisać na niej to nie pojawiaja sie litery( pisze z laptopowej klawiatury teraz, Co terraz zrobic? Dzieki z gory za odp

Gość gnet6dsssssssssss
a czemu dodatkowa ktos pytal? bo moze poprostu w laptopie ma zalana? .... mi kiedys moj byly facet zalal sokiem klawiature w laptopie i najzwyczajniej umyl rece ..:/

Panel sterowania - klawiatura, właściwości i tam odznacz, żeby nie zezwalał na wyłączanie. Ale normalnie to powinnaś mieć możliwość pisania na obu, może klawa uszkodzona?

laptop nie posiada wejścia takiego jakie jest wymagane do podpięcia wtyku z rysuneczkiem klawiatury, w tej chwili wsadzony jest jedynie kabelek USB( porty USB są sprawne, bo mam na jeden z nich podpięty mały "klocek" do myszy bezprzewodowej i super śmiga może komputer "nie widzi/nie odczytuje" klawiatury, może potrzeba właśnie podłączyć ten wtyk okrągły z rysuneczkiem klawiatury

Gość jjo
może ma malutką klawę i mu niewygodnie pisać.

Gość jjo
na takie szczegóły nie zwracam uwagi, dla mnie liczy się temat :)

We wlasciwosciach nie ma opcji w zadnej karcie ażeby "zezwalał/nie zezwalał" lub coś w tym stylu, na wyłączanie.

- klawiatura jest niedawno kupiona( jedna i druga nigdy nie została zalana czymś itp) - potrzebuje drugą klawiature bo mam małe biurko, lubie nosic do innego pokoju laptop ale jestem wysoka i wtedy sie garbie a duzo lubie siedziec przy komputerze, generalnie wygodniej) Zauważyłam, że ta klawiatura posiada małe lampeczki i mimo podłączenia nie świecą.

Gość tak to widze
zobacz w biosie czy masz właczony port szeregowy,ps 2 jezeli jest taka opcja

ktoś wie czy to da się ruszyć na dzien dzisiejszy( wspolczesna informatyka czy na to pozwala nam)? bo jak sie nie da to zamykam temat i dziękuję za pomoc Dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekuje dzieki Wam przypomnialam sobie o cos jak sterowniki, kiedys sciagalam do drukarki jak mi CD zaginela

Gość jhhjkk
Czekaj, pokaż jeszcze cycki nim pójdziesz :)

Gość khkhkjhkhkhkkh
w biosie nie wiem czy jest opcja ps2 chyba nie, pozmienialam te wartosci first second 3 4 5 6 7 i teraz mi mysz bezprzewod. nie dziala ;) koncze temat Dzieki z gory Narka:)

Gość khkhkjhkhkhkkh
Jakby ktos znal odpowiedz co trzeba zrobic zeby dzialala to ja przejrze ten watek za tydzien HEYKA