Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwierz mi ludzie mają problemy

Lech Kaczyński największy patriota!!

Polecane posty

Skąd się biorą te słupki poparcia dla PO!! Pytam się skąd!! Czy ten pseudo motłoch wypuszczany ze studiów został tak wyprany z mózgów? Przecież tak źle jak jest teraz nie było nigdy!! Rozmawiałam dziś z kolejnym kolegą i nikt na nich nie głosował, kto wybrał to PO?

Gość Donałdełe Tuskełe
najwiekszy odsetek poparcia mielismy w więzieniach :classic_cool:

Za Lecha szły podwyżki, nie chciał nic polskiego sprzedawać? Ludzie sprzedają Polskę, za którą mój dziadek walczył!!

Gość Donałdełe Tuskełe
ABW już do ciebie jedzie

Gość otóż ja powiem,
że to wszystko wina Vladimira Putina

Gość jtt
najwiecej młodych ludzi ma w sobie zakodowana nienawisc do PISu przez te wszystkie prorzadowe media itp, i zazwyczaj sa to osoby ktore nie interesuja sie polityka tylko cos przypadkiem gdzies usłysza, obawiam sie ze prawica nie wygra juz wyborow i w tym kraju nie bedzie lepiej

Lech załatwił tym biednym kobietom 6 dni w roku!! wolnego co siedzą w marketach!! Gdzie oni byli na wyborach, ich rodziny, No k... jak nam tę Polskę wysprzedają!!

A wierze w to, że jedzie i mam to centralnie w dupie!!

Gość hg nuasiofarf
zmień dilera albo dawkę:):) Kaczyński był dobrym człowiekiem - ale bez przesady!

Gość otóż ja powiem,
że światem rządzi Goldman Sachs :)

Gość jtt
i co z tego ze bedziemy pracowac do 67 i tak ludzie pojda na tuska głosowac

glosują ludzie z kasą. np warszwa, kraków, poznań. policz sobie ile malych bidnych wioch czy maisteczek na scianie wschodniej potrzeba by wyszlo tylu upranwionych do glosowania iilu jest w dużych miastach na zachodzie. i masz odpowiedz🖐️ ps. poparcia dla PO nadal na poziomie 30% minimum to nie fikcja. czemu? bo tyle wychodzi nawet w sondażach przeprowadzanych przez PIS!!! tak że tego. tuske 3 kadencja ma ppewną:D tzn PO bo raczje tusk premierem nie będzie. penwie schetyna

Gość jaki patriota ?
Szkaluje swoj kraj na kazdym kroku . Brudy pierze sie w domu .Mamusia patri oty nie nauczyla ? Moze tatus spatrzyl wychowanie ? Nie podoba sie mu to nie konferencje w tv tylko rozmowy .Ale pan obrazony z nikim nawet z wlasnymi doradzcami nie rozmawia .Blazen ,ktory nawet w stanie wojennym siedzial pod pierzyna u mamusi ;)

Gość jaki patriota ?
sorry Jarka mialam na mysli buhhaha :) Jeszcze raz sorry .Lech mieczakiem byl ,brata sie sluchal .

Gość jtt
ja mysle ze wlasnie ludzie z kasa tez maja dosc tego rzadu, przeciez non stop sie cos podnosi podatki, składki po stronie pracodawcow itp, dlatego tyle firm juz padlo bo nie wyrabiaja zeby sie utrzymac i zapewnic pracownikom przyzwoite pensje

jtt , mają powoli dosć zgadza się. ale i tak zagłosują na PO lub poprostu nie pójdą na wybory. ale to wina jarka (nie mediów zle do pisu nastawionych, drodzy kafeterianie) ale jarka który wplata do polityki za dużo emocji, za dużo kwesti światopoglądowych, rleigijnych. i tym zrazil sobie ludzi. gdyby pis skupil się tylko na sprawach gospodarczych, na punktowaniu blędów obecnego rzadu to by bez żadnych problemów wygrał wybory. ale mi się wydaje że jest uklad PO-pis. tusk rządzi, jarek wieczna opozycja. i tak obie strony ciągną kase podatników ... pomyslcie...od przeszło 20 lat te same mordy w parlamencie. przeciez to wszystko kolesie są...ci z pisu i po. i sld. i psl. na serio wierzycie że oni sobie krzywdę zrobią? prze dkamerami sie wyzywają, po sądach ciągaja a jak kamery znikają to siema jaruś, siema stefuś, na wóeczke? pewnie... nie warto się tym podniecać. serio

Taa, patriota, oszołom machający szabelką ot, nieznający hymnu. I jak zwykle paplanina o "sprzedawaniu Polski". bo dla pisuariatu słowo prywatyzacja nie istnieje, jest tylko zdrada i hańba

Gość jgtrtr
a nie uwazacie ze media przedstawiaja Jarka tak jak chca go przedstawiac, ze jest prowadzona na niego nagonka tak jak była na lecha prowadzona, ze media przedstawiaja wypowiedzi powyrywane z kontekstu itd, kiedys widziałam film co kaczynski powiedzial a co media przedstawiły tylko szkoda ze nie mam linka zebyscie sami zobaczyli, ludzie zawsze beda sie sugerowac tym co tv przedstawia, tylko ze na tuska jakos nie było nigdy nagonki i nie ma

ten człowiek sam na siebie robi nagonkę. za to że nie potrafi się zachować to już odpowiada nie telewizja tylko on sam. media zawsze patrzą politykom na ręce... a raczej na język. a zadaniem polityka jest to aby nie dał siebie złapać. kaczyński nie daje siebie złapać, ale wprost dostarcza materiał do wyśmiewania

pomaranczo...jest nagonka owszem ale jarus baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nagonkę ułatwia:) czasem wystarczy popsrostu kilka razy w ciągu dnia pokazać jego jakąs wypowiedz i nie trzeba żadnych manipulacji, wyrywania z kontekstu itd... :) chocby teksty o ślązakach, o niemcach ...można w nieskonczonośc wymieniać. moim zdnaiem kaczorke kompromituje poską prawice:O bo zawłąszczył prawą scenę polityczną w polsce a prawica z pisu to marna jest:O program raczej lewicowy a nie prawicowy... fakt, duzo pierdolenia o patriotyzmie, duże poddanstwo wobec KK ale to tylko tzwz szata...na pokaz by konsolidować wyborców. jarek tylko szkodzi polskiej prawicy.

"i co z tego ze bedziemy pracowac do 67 i tak ludzie pojda na tuska głosowac" No i bardzo dobrze. Reformę emerytalną popieram obiema rękami. Tylko polactwo to by chciało głosowac na kogoś kto im powie że nie będą pracować a dostaną coś za darmo. Reforma emerytalna była konieczna. Ludzie żyją coraz dłużej, coraz dłużej także pobierają emerytury. cóż w tym dziwnego że co jakiś czas podnosi się wiek emerytalny?

Reforma emerytalna była konieczna. Ludzie żyją coraz dłużej, coraz dłużej także pobierają emerytury. cóż w tym dziwnego że co jakiś czas podnosi się wiek emerytalny? " - nie podnosiliby wieku emerytalnego w europie pomimo wydłużającego się wieku ludzi gdyby nie niż demograficzny. a to podniesienie wieku to łątanie dziury w zusie, nie tylko polskim ale niemieckim, szweckim, irlandzkim itd itp...w całęj praiwe europie jest ten problem. nagle braknie kaski w zusie... trza podniesc::D starczy na jakies 20-30 lat a pozneij co?:O ja bym rozjebal zus bo to zabytek , bismark nie przewidział czegoś takiego jak niż demograficznyc

Gość 09876
Tym razem to znowu ja + ban x2 Pieprzysz jak potłuczony.Wystarczyłoby pokazać kilka wypowiedzi Tuska(których i tak kochające go telewizory nie pokażą)by skończył się jak dobranocka o 19.30.To co powiedział o abonamencie tv nadawało się pod sąd-wzywał jawnie do przeciwwstawienia się państwu prawa.Ale potulne łachudry(czyt.pseudodziennikarzyny)zastosowały starą,bolszewicką metodę/gdy się o czymś nie mówi tego nie ma.Tu pan Tusk przetnie taśmę,tam się uśmiechnie,w piłkę pokopie z gimbazą,tam Kasia zatańczy z gwiazdami i jakoś leci.Jakie ładne obrazki ,jakie to miłe dla oka-nie tak jak ten wiecznie skrzywiony Kaczyński który śmie o cokolwiek pytać. Szkoda tylko że matoły nie pojmują iż polityka to nie wybory miss mokrego podkoszulka.

{ ale to wina jarka (nie mediów zle do pisu nastawionych, drodzy kafeterianie) ale jarka który wplata do polityki za dużo emocji, za dużo kwesti światopoglądowych, rleigijnych.} To wina Jarka, z małej litery, pisze człowiek, ponoć, po studiach. Mnie już w szkole podstawowej uczono że imiona piszemy z dużej, ale to było za komuny, może teraz coś się w języku polskim zmieniło, nie mam głowy by za tymi zmianami nadążyć. I winy w mediach nie ma nic a nic. One w ogóle z tym że ludzie o tym że "jarek" wplata w politykę za dużo emocji nie w ogóle wspólnego nie miały. Ba żadne media o tym że "jarek" w swoich wypowiedziach miał za dużo "kwestii światopoglądowych i religijnych" nawet słowem nie wspomniały, żadne media nie publikowały i nie komentowały jego wypowiedzi. Nie wiem tego, ja z mediami nie za bardzo mam do czynienia.

Co do tytułu tematu, szczerze wątpię by to on był największym patriotą, cokolwiek miał na myśli autor tej cienkiej jak żyletka prowokacji. :classic_cool:

Gość moniska..@
lech to dupodajka która obciąga jarosławowi

Głosowałem na PO, ale ubolewam że nie mają żadnej normalnej opozycji. Bo PiS to nie jest opozycja to cyrk paranoików węszących wszędzie zdrady, spiski i układy. I prostacka retoryka w której wszystko jest czarno-białe. PS. Wczoraj czytałem wypowiedź Ziobry, wiem że on do PiS już nie należy ale przez długie lata tworzył wizerunek tej partii. Po upadku 2 biur podróży Ziobro powiedział że to rząd zgotował turystom taki los :D Generalnie PO nie jest moją wymarzoną opcją polityczną ale jeżeli mam do wyboru autorytarną partię Kaczyńskiego w której na poważnie bada się paranormalne właściwości mgły i medialnie spekuluje o zamachu chociaż nie ma na to żadnych dowodów no to sorry, wolę Tuska i się tego nie wstydzę

Gość Obyś zachorował
szmato Dareios - stracił robotę i musiał zapierdalac do 67 , Obyś zdechł uszczany , bezdomny , pod mostem i w katronie ,Giń gnido i tobie podobna swołocz!!!!

Gość Obyś zachorował
szmato Dareios - stracił robotę i musiał zapierdalac do 67 , Obyś zdechł uszczany , bezdomny , pod mostem i w katronie ,Giń gnido i tobie podobna swołocz!!!!