Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d55ss4s44

Dlaczego kobiety wiążą się z patologicznymi facetami, menelami ???

Polecane posty

Gość d55ss4s44

wczoraj wracalam do domu z podrozy, ide sobie przez przejscie podziemne i idzie... młoda fajna dziewczyna, z twarzy normalna z wózkiem, najnizszej jakosci wygladal tak jakbym mial sie zaraz rozwalic..a za nią facet okolo 28-30 lat lekko pijany bo sie bujal, czerwona gęba, w ubraniu roboczym chyba budowlaniec albo malarz, trzymal drugie dziecko na rekach :O potem deszcz sie rozpadal a on do niej cos o kurwach nie zrozumiałam :O potem widzialam jak sie przytulala do niego a on darl ryja do kolegi :O tu chodzi o milosc czy ja jestem nienormalna?

Gość d55ss4s44
...

Gość sara barasz
to jest wynik tzw katolickiego kraju gdzie czarne małpy z ambony każą mlodym kobietom rodzić i żyć w biedzie a póxniej taka patologia gdzie ładna dziewczyna zadaje się z żulem albo taka wąsniewska zabija dziecko brak edukacji i uczenia kobiet jak można żyć inaczej

czasami jest tak, że widzimy kogoś innego niż jest naprawde. A czasami poprostu chcemy być kochane-przez kogokolwiek ale to skrajne sytuację z dziewczynami naprawde potrzebujących bylekogo byle kogoś. Często jest tak, że facet jest normalny a z czasem wychodzi szydło z worka, a one są tak przywiazane i to nawet nie miłość tylko chora obsesja