Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwsamantha

facet 173 cm wzrostu a dziewczyna 165

Polecane posty

Gość dwsamantha

hej, mam takie pytanie, czy facet ktory ma 173 cm wzrostu nie jest za niski dla dziewczyny o wzroscie 165 cm? Pytam bo poznalam faceta przez internet i fajnie sie rozmawia, ale gdy podał mi swoj wzrost to wole zapytac innych co o tym sądzą :)

Gość dwsamantha
buahahah puknij się w dupe bo w głowę już za późno :)

Gość jktyujtfu
jak to było tu w jednym temacie aa Prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 190 czy jakoś tak. Macie nieźle nawalone.

Gość dupka psia z tego !!!
on - krasnoludek , ona nawet, nawet ..... z czasem znajdzie wyższego , bo będzie chciała wiedzieć jak to jest z prawdziwym mężczyzną .Wiem boli , ale taka jest prawda :(

Gość dupka psia z tego !!!
ps . jak załozysz szpilki , będzie się patrzył zboku Ale różne cuda się zdarzają i odstępy od reguły , więc spróbuj !!!!!!! POWODZENIA ❤️

Gość dwloooluuus
nie sadze ze to zle

Gość a co to ma do rzeczy
ile facet ma wzrostu ?? jeśli on ci się nie podoba, bo jest za niski, to się nie wypytuj tylko szukaj wyzszego :O byłabym w stanie jeszcze to zrozumieć, gdyby był niższy od ciebie - szczególnie, że Ty do wysokich nie nalezysz ... ale daj spokój ja jestem twojego wzrostu (dokładnie to 164cm), mój facet ma 187 i czasami - rzadko - w pewnych sytuacjach czuję, że jest za wysoki . ale przecież nie zerwę z nim z tego powodu!! kocham go !!

Gość bikk
upuuu

Gość assxasxAS
mój facet tyle ma :P 173cm, ja mam 166cm. no i troche lipa bo ani szpilek ani nic :/ i wyglądałabym "chudziej" albo tak jak wyglądam w rzeczywistości przy wyższym, jak stoję koło moich wysokich kolegów to wyglądam jak kruszynka, bo jestem chyba szczupła 54kg, noatomiast przy moim wyglądam "normalnie" tzn na grubiej niż bym wyglądała przy wyskokim kolesiu. no ale kochamy sie itp itd wiec jakos to nie ma znaczenia.

Gość germanistka86
Absolutnie do siebie nie pasujecie, musisz jak najszybciej zakończyć tę znajomość :D

Gość gdyby głupota
umiała fruwać latałabyś jak gołębica :P

Gość Kasiak1986_ :)
Jeśli ktoś martwi sie o wzrost to jest już na poczatku zły znak. Ja jestem wysoka mam 175 cm. Zawsze podobali mi sie bardzo wysocy faceci. A zakochałam się do szaleństwa w mężczyznie, który jest może z 1 cm wyższy ode mnie. I mi to nie przszkadza, choć wybieram teraz płaskie buty :)

Gość Ja mam 164 a moj facet 170.
Czy Twoj facet ma pasowac do Ciebie charakterem, czy ma pasowac do Twoich butow na obcasie? Sama sobie odpowiedz, co jest dla Ciebie wazniejsze. p.s. ja nosze buty na obcasie 10cm

"ale gdy podał mi swoj wzrost to wole zapytac innych co o tym sądzą " może wklej jeszcze jego kutasa i swoje cycki, żeby się dowiedzieć, co inni o tym sadzą i czy na pewno do siebie pasujecie :o

Gość matka mnie nie zmusi
nie razi cię że w obcasie jesteś wyższa?

Nie. Dlaczego ma mnie to razic?

Gość gremlinka
Ja lubię wysokich facetów, a teraz jestem szczęśliwa z chłopakiem który ma właśnie 173cm a ja 165cm. W niczym mi to nie przeszkadza, jest silny i wysportowany, no i w łóżku też pasujemy do siebie idealnie ze względu na małą różnicę wzrostu.

bo zazwyczaj dziewczynom to przeszkadza

Tak? Nie zauwazylam. Moim kolezankom zalezy na tym, zeby facet byl fajny i wartosciowy, a nie, zeby byl wyzszy nawet w najwyzszych butach, jakie one zaloza. Nawet nie spotkalam sie nigdy z krytyka ani dziwnymi spojrzeniami na ulicy. Poza tym jak zaloze buty jest nizszy tylko pare cm i jak idziemy w ogole tego nie widac...

no tutaj sie panie wypowiadają w inny sposób zazwyczaj

Tutaj w ogole wiekszosc zyje wymysylonym zyciem, jest piekna i bogata :)

dlatego tu siedzą i płaczą że są same. bo są tak piękne że każdy facet się ich boi. co racja to racja. pozdro:)