Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

jasne dawaj a wiec co robisz o tak pozniej porze przed kompem

TADKA TELIMENA JASNE :) opowiadaj jak tam? jak dzieciaczki? ile ich masz? ile mają lat? ile Ty masz lat? no i co popijasz hehe :)

Gość tadka telimena
to moze sie przedstawie,... mam dwojke dzieci...maz za granica..dzieci spia pelen luz.... trzecie w drodze...:P wiec piwka nie dyrydy... mam dwojke dzieci.. corka marianna 4lata corka regina rok w sierpniu i mam nadzieje ze syn bedzie... a wy?tak pokrotce chociaz..

Gość szprotka w oleju ***
Ojjj,jak dobrze tu sobie Was poczytac :* Jezeli chodzi o egzamin to ja zdalam za drugim razem,za pierwszym oblalam na luku (trzeslam sie jak galareta :) ),bylam pewna,ze bede miec poprawke,a tu lipa,zaczelam sie smiac jak glupia(mam tak na tle nerwowym :) ),a egza inator sie na mnie patrzyl jak na uloma :P Zdalam za drugim,ale chyba tylko dlatego,ze wgzaminator mial kaca-zabojce :D

Hej dziewczyny. Fajnie macie, marzę o piwku ale jeszcze karmię piersią więc wcinam loda :-) Ale to też w ramach relaksu po pracowitym dniu

Ja niespełna trzsymiesięczna córcia śpi w pokoju obok, mój P. cos grzebie na laptopie koło mnie a ja tutaj:)

Przepraszam za literowki,ale pisze z tel i zapieprzam jak mala motorowka :P

oryginalne imiona dzieciaczkow a jak bedzie mialo trzecie na imie??

szprotka w oleju--> ale ważne że zdałaś:) marga30->ważne że się relaxujesz, może byc i przy lodzie:)

Gość tadka telimena
teresa albo antos chociaz moj maz jest za mieczysławem...(oludu barbarzynski)ale mM NADzieje ze antka wywalcze...nie wyobrazam sobie miec mietka heheh

Gość tadka telimena
saram a twoje niunki jak maja na imie?

ja tam prawie zawsze mialam fajnych egzaminatorow ale to moja zguba bo sie tak rozluznialam ze ciagle gadam zamiast patrzec na droge:) jeden nawet zaproponowal mi rozmowe w pubie heh

Oryginalne fakt :) ładnie. teraz się przeważnie spotykla imiona typu Wiktoria, Vanessa, Brajan czy inny Fabian. nie mówię że to są brzydkie imiona, nie nie. ale u nas jest z rocznika 2010 jest w okolicy 7 Wiktorów i 4 Fabianów :)

Malutka- zjem jeszcze jednego, a co mi tam :-) Widzę,że przewija się temat prawa jazdy, oj,oj, drażliwy temat,,, Ja zdałam za 4 razem i myślałąm że się wykończę,

Gość rilax łikendowo
wróciłam hmmm z młodymi ziemniaczkami i kalfiorem z bułce z obiadu :P moja dieta serio poszła w siną dal ale sprawiłam lodówke, ukrył się w niej jeszcze jeden Bronisław :D czeka na mnie jak tylko skończe drugiego dopijać

Ja tam czekalam az moi zasna :P Pelen luzik,w koncu.. :D Juz mam dosyc tego wicnego sprzatania,gotowania itp. :/ Moj synek,lat niecale 3 :) Drink-bols+sok 100% jablkowy,inaczej umieram ;P Synek-Igor :)

Antoś jest ładne. Też dam tak na imię drugiemu dziecku. albo Antosia :)

Gość tadka telimena
....tezym sie napiła a tu niemoge...ale juz niedlugo koniec...ale potem pewnie cyc i takie moje zycie...eh..

Gość Kamila24+x
My wstaliśmy o 9.00 ugotowałam kaszkę i męża wyslałam z dzieckiem na wycieczke rowerową,nie było ich 3h. Posprzątałam ugotowałam poprałam i po obiadku poszliśmy do planety w skytowerze- tam przez trzy godziny razem z dzieckiem skakałam po platformach, zjeżdżałam ze ślizgawek, grałam w różne gry Wróciliśmy wykąpałam dziecko, nakarmiłam i położyłam spać. Chyba kupię karnet do planet.

imie igor kojarzy mi sie z zadziornym facetem hehe ale oczywiscie u starszych facetow takich podrywaczy :)

hmm..piwo mi się konczy ale..mam jeszcze winko:P pewnie padnę po wypiciu lampki:P rilax własnie sie zastanwaiąłm gdzie jestes:P

Zdalam,zdalam,ale mialam farta :D Zycze wszystkim kobietkom takowego :) Ojjj,milutko tu z Wami kochane moje :*

a antosia z serialem mi sie kojarzy ;) ale bardzo fajne. ja chcialam nazwac corke stasia ale mnie przeglosowali

A co myślicie o imieniu Tycjan, sąsiadka ma synka o tym imieniu.