Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość rilax łikendowo
kochamy się róznie, średnio 2-3razy w tygodniu, a czasem co 2dzień lub codzienjioe, a czasem raz na 1,5 tygodnia jak mamy zarobione dni w pracy

Gość tadka telimena
ja zpierwsza przytylam 15 kg a z druga tylko 9..a z trzecim skarbem 7 jak narazie..mam nadzieje ze tylko 2kg bedzie...wiecej

nie nie przytylam duzo z pierwszym moze 11 kg z drugim 14 ale szybko spadlo rozstepow tez nie widac ani po jednej ani po drugiej ciazy. jedyny minus to piersi ale z odpowiednio dobranym stanikiem to i to mozna zatuszowac

jezeli chodzi o seks to zalezy zawyczaj jestesmy zmeczeni bo moj maz wstaje wpol do 6 rano to ok 20 juz spi. chyba ze tesciowa jest na miejscu to mozemy sie zrelaksowac

Gość tadka telimena
a co sie stalo zbiustem? a ciezko wam sie chudnie po porodzie? sarka ile ty wazysz ?zazdroszcze strasznie szczupła jestes

a jakie zachcianki mialyscie w ciazy? ja to ogorki kiszone i wode po ogorkach oraz slodycze i sledzie ktorych nigdy nie jadlam

Gość rilax łikendowo
ja w ciązy przytyłam 7kg, mam lekką nadwagę, cale życie na diecie

Gość tadka telimena
ja z pierwsza jadlam ciagle kabanosy z majonezem z druga czekolade...a ztrzecim nie mam wlasnie zadnych zachcianek...co dziwne..

Gość Barszcz Hortexu
Nareszcie normalny topik na macierzyńskim. Tak trzymać!

Gość tadka telimena
ciezko mi wyczuc co bede miala a na usg nie widac...:(

Gość rilax łikendowo
jako takich zachcianek nie miałam, chciało mi sie przeokrutnie słodkiego,. a to dlatego że miałam cukrzyce ciązową i restrykcyjną diete, po ciązy rzuciłam się na cukierniczkę :D

waze 60 kg wiec nie tak malo chociaz nie narzekam bo naprawde niczego sobie nie odmawiam i lubie mieso w kazym wydaniu :) jedyne w czym sobie pomagam jezeli chodzi o zdrowe odzywianie to to zenie pije napojow gazowanych slodzonych itp u mnie w domu to tylko woda niegazowana jest z napojow nic wiecej

Wiecie co mam jakieś szcęście do ludzi...zazwyczaj spotykam fajne osoby a tu nawet na normalny topik sie natknęłam..aż nie wierzę:)

Gość tadka telimena
aaa i zelki jadlam maczalam w dzemie z pierwsza

Gość tadka telimena
sara a ile masz wzrostu? ja przed pierwsza ciaza wazylam 58 kg przy wzroscie 171cm ,uwazacie ze to duzo?zawsze mialam kompleksy... a dotego biust miska d to juz doprowadza mnie do placzu...tzn miske d mialam przed ciazami i tak zostalo.,..

ja wstawalm w drugiej ciazy w nocy i zajadalam sie jogurtami :)

Gość rilax łikendowo
Sara - u mnie też tylko woda ale mineralna i sok malinowy jakby co do wody. pojając bronki w lodówce do picia ;) ojj dziś ugasiły me pragnienie aż miło :)

a własnie, piwo chyba dobrze na diete nie robi coo??;P bo ja już dwa wciągnełam a jeszcze bym wypiłam z jednego ;)

mam 172 cm wzrostu. jezeli chodzi o biust to nie ma co ukrywac opadl ale na szczescie nigdy nie mialam duzego to nie zwisa po pas tylko tak w mire naturalnie jak po dwoje dzieci :)

Gość tadka telimena
mi jak narzie tez nie zwisa....odpukac...

Gość tadka telimena
ale po ciazach wazylam juz 62 kg po pierwszej a po drugiej 63

U mnie była przerwa na cycusia :-) Ja zawsze byłam bardzo szczupła i w pierwszej ciązy przytyłam 28 kg!!! Lekarz nie mógł uwierzyć jak mnie ważył bo nie było tego po mnie\ widać. W drugiej ciąży przytyłam 20 kg ale szybko zrzuciłam. A co do zachcianek to słodycze i jeszcze raz słodycze. No i mam 2 dziewczyny.

Gość rilax łikendowo
tadka - 58kg????? i ty masz kompleksy? pierdyknąc ci??? bo ci zaraz perdykne :P ja mam 70kg i 164 i co???? pocieszam sie że mam fajne duże cycuszki i jędry tyłeczek, ratuje mnie tez wcięcie w tali, bo uwydatnia biust. Po ciązy przestałam nosic jeansy, nosze tylko sukienki i spódnice i uwierz, że mimo mnadwagi czuje się kobieco i widze, jak faceci się oglądają, może to też dlatego,. że ja jestem po porodzie cały czas jhakos tak pozytywnie nakręcona na zycie, uśmiecham się i chyba to tak przyciąga. Moi przyjaciele yez zauwazyli że oczy mi błyszczą i że przuciagam :) uważaj, żebys się do mnie nie przykleiła jak wypijem 3 bronka :D