Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość SaraM
kurcze zapomnialam hasla do nicku wroce do was z innym nickiem zaczernionym

Gość cm cm cm cm cm cm cm cm
eee tam- wsiowa baba- ja mam 35 i 6cio latka wiec twoja 40 stka i 12,8,5 to nie jest zle !

Gość rilax łikendowo
wsiowa baba kurna chyba pominełam tówj post, ile masz lat ile mają dzieci?

nie97 macierzyństwo to najpiękniejsza rzecz jaka może spotkać kobietę. Co tam kariera, imprezy i wgl. Jak nie ma dzieci to swiat nie jest taki. Stuknijmy się szklaneczkami za nasze dzieciaczki!

Gość rilax łikendowo
a juz widzę, koleżanka przypomniała wiek ;)

Gość biki
joł, joł tez mam browarka :D :D syncio spi :) mężo drzemie :D ja sie relaksuje :)

Gość lumpka wina
ja piję już drugi kieliszek wina a dzieci (3 lata i drugie 4 miesiące) spia. Dzien miałam spokojny ale i tak relaks super. Ale wczoraj było lepiej. Dziadkowie zostali ze śpiącymi dziecmi a my poszlismy na nocny spacer nad rzekę i byl seks w plenerze. cudo. Dzis maz wyjechal, zostal mi tylko laptop i winko:-)

u mnie sie rozpadało na polu ( hehe - u nas sie mówi na polu nie na dworze :P)

Gość wsiowa babka
No dobra ,przyznam sie 43 lata hihi.

cm cm cm - jesteś z Krk? :D wszystkie tu piwkowe widzę. Ja nie przepadam, zdecydowanie wolę lampkę wina.

wsiowa babka- hihihi

Mam wrazenie ze pomimo zmeczenia obowiazkow jestescie szczesliwymi mamami:) takie sprawiacie wrazenie i dodaje mi to otuchy na przyszlosc . dzieki:))

nie,nie z krakowa- z dębicy

Dziewczyny co tam lata ważne to być młodym duchem!!!!!!:)))zawsze moja babcia która ma 87 lat mówi mi że czuje się jakby miała 18 a jakby mogła to by na skakance poskakała:)

Gość rilax łikendowo
wiowa baba - zaraz cie trzepne, ale tak na pozytywno ;) gdzie ty stara jesteś? 40lat i dzieci 12,8,5 to nie jest zle ! to pierwsze urodziłaś jak miałas 28l. a ja skończone 31, teraz mi juz 35leci i staram sie o drugie i szczerze ci powiem, że nie wyobrażam sobie że mam tak duże dzieci jak moje koleżanki, a ich dzieci mają i po 16l.! wole mieć tego brząca, niż miec tak duże dzieci i wiedzieć że za kilka lat wylecą z gniazda, to by mnie smuciło, mnie cieszy to. że jak zostane babcią będe akurat koło emeryturki by pomóc :) zawsze trzeba patrzec pozytywnie ;)

Gość ola wiola
I ja mam tez piwko. 2,5 latka i 8miesieczniaczek sobie spia. Maz pracuje a ja sie ucze i releksuje. Musze laczyc te dwie rzeczy bo osobno nie mam czasu ;) Lat 28, a ucze sie przepisow ruchu drogowego :P :P tak tak - lat 28 a prawa jazdy nie mam, wstyd mi :p o dziwo z kazdym lykiem browarka testy mi ida coraz lepiej :d

I choc ciaza planowana nie byla to jestem najszczesliwsza osoba !!:)))

nie87->powiem Ci jak u mnie było: na początku kompletna dezorganizacja ale po dwóch mniej więcej tygodniach nadeszła stabilizacja już wiedziałam co i jak. Na pocątku przy pierwszym przebraniem małej to się rozpłakałam bo nie umiałam zapiąć zatrzasków w ubranku. Na szczęście bardzo wspierał mnie mąż.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
ola wiola bo na te nasze przepisy to tylko browar pomocny on wszystko rozjaśni :p co się na trzeźwo będziesz męczyć :) życzę aby łątwo poszło na egzaminie ! :) i tk Was podczytuję i kurna tu same podwójne mamy :) super , podziwiam Was kobitki bo ja z jednym nie daję rady ! :)

ola wiola-> ja się przymierzam do prawka a dokładnie do zakończenia go bo zaczęłam jak miałam 20 lat:P

Malutkaa28 tak jak mowisz :) ja jestem mloda wiekiem, nie tylko duchem ale czuję że przy synku dostaję skrzydeł. Macierzyństwo mi służy, jestem szczęśliwa i przestałam być wredna :)

nie87, zobaczysz, dziecko wywraca wszystko do gory nogami, ale pozytywnie. I nawet trudne chwile po jakims czasie sie zapomina, jakby sie zamazuja i z czasem jest coraz łatwiej.