Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

ja pije piwo codziennie ale ostatnio ogladeam program i tam bylo takie zagadnienie typu czy piwo jest tuczace i mowili ze nic bardziej mylnego :) piwo nie tuczy, tuczy to ze zazwyczaj pijac piwo siedzimy przed tv i jemy nie zdrowe posilki chipsy itp i zero ruchu dlatego tyjemy :) tak wiec nie przejmujcie sie wystarczy jutro te kalorie po alkoholu spalic na spacerze

Gość tadka telimena
jestescie kochane ze mnie pocieszacie... wiecie co jaki ja mialam problem przy pierwszej ciazy o ludu wylam.. ginka powiedziala mi ze mam zamale sutki...i ze nie wykarmie dziecka...i ze bede miala problem bo moge miec zapalenie piersi..

dobra ide juz spac jutro rano musze wstac obiad zrobic i do pracy leciec. zajrze do was jutro wieczorem. milego jutrzejszego dnia zycze

Gość rilax łikendowo
ja do pifka zjadłam młode ziemniaki z kalafiorem to znaczy że zdrowo się odżywiam ? hahahahah a ciaasta drożdzowego nie wspomnę :P jutro to spalę biegając za synkiem, a od poniedziałku ostra dieta, tylko tych poniedziałków już było hoho

SaraM-->w takim razie do jutra:) Rilax->ja od 15 roku zycia jestem na diecie to tych poniedziałków było...eee:P duzo;)

Gość tadka telimena
jak ja sie stresowalam dziewczyny moje kochane ze szok....moj maz to poprostu juz nie dawal rady jak jeczalam jak mu gadalam o tym ciagle....i w sumie to byl pozywtynie nastawiony wierzyl ze sie uda i bedzie ok...i nawet glupoty gadal do mnie takie typu ja tam nie widze zeby byly zamale,jak ja je ciumkam sa dobre...no poprostu myslalam ze gopacne...

rilaks już przestań z tym jedzeniem bo głodna się zrobiłam :-) Muszę do lodówki zajrzeć...

Gość tadka telimena
haha my to jestesmy udane widze ze slynny poniedzialek nie tylko ja mam....hehehe tzn teraz nie bo ciaza....ale tak to ciagle mialam poniedzialki....

tadka telimena-->ale dobrze, że Twój luby Cie pocieszał i wspierał:)przynajmniej sie starał:)

Gość tadka telimena
dajcie spokoj ale co przezylam to ptzrerzylam...nerwy takie ze szok...

Gość tadka telimena
....a powiem wam cos glupiego powiecie ze moj maz to duren stary...wiecie ze on probowal mleko moje keidys...wstyd mi to mowic...ale mial taka fantazje erotico kiedys...palant jeden...

Gość tadka telimena
....sorry ze wam to mowie....ale czuje sie z wami jak ryba wwodzie

Gość rilax łikendowo
malutka - a ja lubie takie osóbki jak ty i wy :) tadka - stres to ja maiłam, jak mi dzieciaka zabrali po porodzie, nie mówiąc o jego stanie zdrwoai iwsadzając go w inkubator, nie miałam mozliwości karmienia cycem, nie bylo mi dane tulić do piersi dziecko po porodzie, nie miałam go przy sobie przez tydzień kiedy wszystkie na sali tuliły swoje dzieci, ja byłam sama..... ale nie o tym, nie miałas się czym martwić bo to to pikuś, a połozna walnięta i trzeba było jej powiedzieć żeby sobie darowała takie stwierdzenia

Gość tadka telimena
oj biedna ty moja ale z maluchem wszystko ok....? no tak tak faceci maja takie walniete pomysly erostico tico a wasi jakie maja np?

Gość witam Was mamuski
No i ja tez w koncu moge cieszysc sie relaxem sobotnim Dzieci poszly spac A mam ich trojke (6,5,1) Ogarnelam wykapalam sie i klapnelam przed lapem tadka telimena moj maz to se juz tyle razy chlipnal mojego mleka, ze juz mnie to nawet nie dziwi Do tej pory karmie jeszcze najmlodsze dziecko i czasem podczas intymnych chwil slysze jak se tam lyknie troche :)

Gość rilax łikendowo
co do ssania cyca przez męża :P kiedyś moja mama jak odciągnęla mleko dla mojej siostry i połozyła w szklance na sole, a ojciec przyszedł z pracy i to wypił :D myslał chłopina że to od krowy, radośc matki bezcenna :D

Gość tadka telimena
hhehe nawet fajne to nie?

Gość tadka telimena
witam was mamuski jak maja na imie twoje maluchy?

Gość tadka telimena
łikendowo hahaa jaka faze to sie usmialam

Ja przy pierwszym miałam cholerne zapalenie piersi, zastój, laktator nie pomagał to mąż mnie zassał aż pomogło ;-)

Gość rilax łikendowo
tadka - tak teraz jest zdrowy, było troche zawirować ale teraz jest zdrowy jak byczek :)

kurcze a ja karmiłam niecały miesiąc bo mi laktacja zanikła:/żałuje ale co zrobic...

Gość witam Was mamuski
To moj tata kiedys sobie lezal tak na plecach i wzial srednie dziecko w rece i zaczal mu samolociki robic nad soba Mlody akurat przed tym jadl Dziadek go za mocno rozchustal i mlody ulal mleko. Pech chcial ze dziedek cos mowil do niego i wlecialo mu prosto do buzi ... Jego skrzywiona twarz tez bezcenna