Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość rilax łikendowo
dobra ogarnęłam gary, jak leciałam ci odpisac to prasie się posikałam tak cisło po tych pifkach, ale zdążyłam do muszli :D teraz nie smiej się siedze już w samych gatkach hahahaha, nie dało rady w sp[odniach, Bronisławy zrobiy swoje :P mój też potrafi do 8-9 przykimać ;)

Gość rilax łikendowo
co wy śpicie? ;)

Ja w spodniach ala dresowych siedzę, mój P. cały czas dzielnie koło mnie i zerka mi tutaj:P sączymy winko i jest git:)

Gość rilax łikendowo
dobra przekonałaś mnie, ide po 3 bronisława :) uwaga lodówko nadchoooooodzę, bronisławie wychodzić na przód! :D

Gość rilax łikendowo
własnie, wychodź bronisławie na przód, a posuwistym ruchem wsadzę cię do ust yyy wleje do ust :D

Gość rilax łikendowo
nie sądzisz, ze mamy włochate myśli? :P

Gość rilax łikendowo
o tejk godzinie to ja sie na drugi bok zawsze przewracałam, ewentualnie miałam erotyczne sny, ale żeby tak sama przed komputerem o posuwistych ruchach to w życiu! :D

Gość rilax łikendowo
powiem ci, że to i tak niebywała rzadkośc żeby był topik skłądający się z 13stron, na kltorym nie ma bluzg, podszywów, tylko same wesołe babki :) to sukces na skale kafe ;)

a to racja, bo jak wchodzę na inne tematy to aż strach cos napisać!szczególnie tutaj na macierzyńskim

Gość rilax łikendowo
własnie, tu zawsze jak sie ma odmienne zdanie to mieszają cie z błotem, tylko w normalnym, zyciu jak sie ma inne zdanie to nikt ci tak dosadnie w twarz nie powie, tu wychodza z ludzi największe świnie za przeproszeniem, bo myslą ze interent i nick pomaranczowy daje im anonimowosc i mozliwośc wyżycia sie. ja pise na pomaranczowo, ale nigdy nie wyzwalam nikogo, nie potrafie nawet anonimowow powiedziec do kogos epitetem

Dokładnie..i czasami sa to bardzo przykre epitety, ale..są ludzie i parapety fajnie że tutaj jak na raie jest spoko:)

Gość rilax łikendowo
a wiesz co jest najdziwniejsze i zarazem najsmutniejsze? że te epitety muszą pisać matki :O przeciez nikt przy zdrowych zmysłach nie siedziałby od tak na dziale ciąża poród macierzyństwo. Przykre to strasznie, że matki aki sobą poziom repreznetuja i aż stach pomyslec czego naucza swoje dzieci

Gość rilax łikendowo
spojrzałam na spis tematów i całe kafe śpi od 20 minut buhahahaha ale mamy wene i siłe na relax :D

No proszę:)kafe spi a my działamy:)powiem Ci że jestem załamana jak czytam tutejsze forum, bo tak jak napisałas poziom wypowiedzi jest masakryczny...

a ja również idę spać, bo to niedługo rano;)ale jutro będe na pewno:))))trzymaj się autorko, dzieki za taki fajny temat:Dsłodkich snów!!!!!!!!

Gość rilax łikendowo
ja tez momentami załamuje ręce jak czytam niektóre wpisy, często nawet sie nie wypowiadam byleby nie dostać rykoszetem słownym od sfrustrowanej mamci

Gość rilax łikendowo
malutka równiez słodkich snow, uważaj żeby ci monsz za bardzo tez nie dziekował za córę ;) miłej nocy

Gość wsiowa babka
Witam.To zaszalałyście :) Mam nadzieję ,że juz wyspane i gotowe do zabaw z dzieciakami. Miłej niedzieli i do wieczorka:D🖐️

Heej:) Ale się wyspałam, wyobraźcie sobie że mała spała z nami do godziny 10.00:)teraz znowu sobie przysnęła;)śpioch niej ale chyba po tacie bo ja to raczej ranny ptaszek jestem no chyba że zasypiam tak późno jak wczoraj;)

ja bym sobie drinka teraz po obiadku posmakowala,dzieci sie same zabawily na podworku,starsze gdzies pojechalydo swoich znajomych na caly dzien,ale za godz na miasto musze jechac,to jedynie zostala mocna kawa :)

Hej Dziewczyny:)ja niedługo kąpie córcię i kładę spać i zajrzę tutaj może któraś z was popisze;)

Hej dziewczyny! Ale zaszalałyście w nocy, ja mocno spałam i o dziwo sie wyspałam:) Moja corcia juz spi, caly dzien bylysmy poza domem - w lesie na spacerze, nad wodą, w odwiedzinach u babci, potem u mojej szwagierki... Zmęczona jestem na maksa. Mąż poszedł z kumplem na piwo, jak będzie wracal ma i dla mnie kupic:P

Muszę Wam napisać, ze mam mega stresa i mi glupio sie przyznac przed rodzina - moja pociecha od wrzesnia idzie do przedszkola. Na szczescie przedszkole jest jakies 30 metrow od naszego bloku, praktycznie naprzeciwko naszych okien, a ja sama do pracy mam 5 minut, wiec luzik niby, ale i tak sie stresuje:P

Modliszka->moja córcia te już śpi..co prawda do przedszkola jeszcze nie idzie ale zapewne za chwilkę i ona podrepcze;)Ja dzisiaj sączę jedno piwko i idę spać, bo wczoraj to normalnie zaszalałam tutaj heheh. Przedszkole-poważna sprawa;), ale córcia da radę i Ty też przywykniesz do nowej sytuacji.

Cześć malutka:) Czytałam kiedyś, że rodzice bardziej przeżywają przedszkole niż dzieci:D Postaram sie opanowac. Ja tez dzis jedno piwko, z reszta to juz nie te czasy, kiedy potrafilam wypic 6 warek strong:P