Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość rilax łikendowo
ja bym powiedziała, że te dzieci będą zapieprzac na pani emeryturkę :P ja nigdy nie pozostawiam cicho na takie bzdety. Raz z moim synkiem jechalismy kolejką taka ala gondolowa, i mój synek (wtedy 11m) sie wystrszaył jak wsieliśmy i jakiś chłopak powiedział do swojego chyba ojca, że z tak małymi dziećmi sie nie jeżdzi, odwróciłam się i powiedziałam, że płacze dlatego że konduktor zawył jakimś urządzeniem i dlatego sie rozpłakał i czy Panu aż tak bardzo to przeszkadza? koles nie wiedział ze wstydu gdzie ma łeb schować.

My chcielismy córeczki i się spełniło co nie znaczy że jakby był synek to bym nie kochała. A nic nie planowalismy po prostu tak wyszło

Gość tadka telimena
kupe lat temu czyatalm planowanie ale nie jaze tego...:P

Gość witam Was mamuski
ogolem mam to gdzies co gadaja, ale w pewnym sensie juz sie sama zaczelam zastanawiac i przygladac jakie rodziny chodza po ulicy Z jaka liczba dzieci bo juz se nawet tak pomyslalam ze to moze my tylko jestesmy takie "dziecioroby" i wykazujemy skrajny podziw ludu na ulicy Kiedys ide z siostra do sklepu Ida 2 mohery chodnikiem Siostra tak jak ja ma 3 dzieci Wzielismy ze soba tylko 3 dzieci Pozostala trojka z chlopami w domu zostala Owe panie oczywiscie na nas patrza i komentuja se pod nosem ze takie mlode a tyle dziec Siostra za chwile do mnie " Ty one jeszcze nie wiedza, ze jeszcze trojka w domu zostala- to dopiero by gadaly" Tak jak mowie mam to gdzies co se inni mysla tylko z wielkim zdziwieniem sie spotkalam, ze czasami wywolujemy sensacje na ulicy

Gość tadka telimena
moj maz chce 4 do pary....o nie nie.....

Gość tadka telimena
ja po drugim dziecku dwa miesiace po porodzie zaszlam w ciaze z 3....horror

Gość witam Was mamuski
a jaka roznica wikowa jest miedzy Waszymi dzieciaczkami?

Gość rilax łikendowo
bo te mohery same by sie poseksiły a nie mogą pewnie, bo albo stary już niedyrydy albo sztywny w krypcie :D pardą za zwrot ale szlag m,nie trafia jak słyesze co te mohery pierdzielą

tadka telimena->weź nie strasz bo ja czekam na okres a jego brak powoduje ze zaczynam schizowac:P

Gość witam Was mamuski
tadka telimena ja z drugim w ciaze zaszlam kiedy pierwszy mial 4,5 miesiaca Oj bylo ciezko

Gość tadka telimena
mohery wszystko wiedza najlepiej....takze wiesz... moja sasiadka najlepiej skomentowala...no nie jescze pipa sie jej nie zagoila i znowu w ciazy....jak ja to uslyszalam jak mowila do drugiej sasiadki bo myslala ze do mieszkania juz weszlam to bylo na klatce....myslalam ze sie zabije jak weszlam do domu..slabo mi bylo..przykro... maz to myslalam ze zabije to kobiete jak mu powiedzialam...

Gość rilax łikendowo
kurka my juz zaplingły 12 strone! a ju weszłan na moment na neta o godz. 21 sprawdzić na allegro szmiknę z bronkiem w ręku i tak mnie wzięło napisać o tym szczęściu jaki jest łikendowy rilax i prosze mamy 00.42, a mnie juz boli tyłek od siedzenia hahahaha

Gość tadka telimena
nie dygaj....:p bedzie okres... no a ja 2 miesiace to jest masakra hehehe ale juz przywyklam do tego...a nawet zyje zmysla ze moj mezus zaraz czwarte bedzie chciał...cale zycie w pieluchach o lubu barbarzunski,...

Gość tadka telimena
haha a ja na poczte wlazalm po 21,00 tyryrryry a tu prosze...

Gość witam Was mamuski
A mnie ludzie jak widzieli pod koniec ciazy z pierwszym a potem przez dluzszy czas nie widzieli po czym zobaczyli jak bylam z 2 to sie glupio mnie pytali czy ja jeszcze nie urodzilam (tego pierwszego) i czy jestem slon ze tyle w ciazy chodze

Gość tadka telimena
...hehehe no ja cale zycie w pieluchach bede mowie wam to...

Gość tadka telimena
tzn jak teraz bedzie syn to da moj maz na luz a jak cora to dawaj do syna bedzie robil...o ludu

Gość witam Was mamuski
Strzez mnie Boze przed czwartym Zrob cos z mojego chlopa nasieniowodem, ale nie dopusc do czwartego bo przy tej mojej trojce wysiadam juz i mam ochote wrocic jak beda mieli juz swoje rodziny

Gość rilax łikendowo
mam koleżankę jkest w ciązy z 4, z wpadki ;) ja przyjażnie się z jej stiostrą i jak przyszła teściowa do mojej przyjaciółki i zobaczyła że jej sis z brzuchem, to spytała z wytrzeszczonymi ślipiami jak 5zł, a co Agnieszka znowu w ciąży? moja przyjacióła, jest zajebista! bo jej odpowedziła by zakmnąć jej twarz i niedowierzanie, mamo ale Aga chce mieć 5! :D mina jej teściówki bezcenna i zero więcej pytań :D

Gość witam Was mamuski
moja siostra tak samo gasila ludzi jak sie jej czepiali ze znowu w ciazy, ale ona chce na prawde miec 5 dzieci Teraz kazdy pyta czy juz jest w kolejny ciazy i wszyscy sie dziwia ze taka dluga przerwa miedzy ciazami

Gość rilax łikendowo
malutka - poszłas spać? hej, jesteś?

Gość witam Was mamuski
ja lece juz spac Milego niedzielnego dnia zycze i stosunkowo udanej nocy ;)

Jestem czytam was z lampka winka w ręku:) Ja mam na razie 1 dziecko ale kiedys może 2 będzie, jak nie szybciej:P

Gość rilax łikendowo
ja się staram o drugie :) chciałabym, akurat byłaby fajna róznica wieku, starszy juz cos pomoże, poda, odpieluchowany, wiec i mniej absorbujący

Gość rilax łikendowo
kurka pifko mi sie uleżało w brzuchu, bo mnie spodnie w pasie gniotą :O ciasno mi! i wciąz rozwarzam to trzecie pifko hihi, ale do niego musze ściągnąc spodnie i siedzieć w gaciach :D

rilax dawaj 3 piwko!ja juz 2 lampke winka pije a mój sie pyta co ja tak zaciekle piszę tutaj:P

Gość rilax łikendowo
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o ludziu! 1 w nocy, ja nie pamietam kiedy ja siedziałam do 1 w nocy, jeszcze przy piwie :D zadziwiam samą siebie, gorsza sprawa że mni sie spać odechciało!

Gość rilax łikendowo
malutka a ty masz jedno 3m.? a rano kto wstanie do dziecia? "mosz"? ;)